Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Rivalii îl văd pe Mirel Rădoi antrenor la Universitatea Craiova: ”Este un tehnician cu apetit ofensiv”

EXCLUSIV Rivalii îl văd pe Mirel Rădoi antrenor la Universitatea Craiova: ”Este un tehnician cu apetit ofensiv”
Comentarii

Marius Bilaşco (CFR Cluj) consideră că actualul selecţioner al României, Mirel Rădoi, este potrivit pentru postul de antrenor al Universităţii Craiova

Numele selecţionerului Mirel Rădoi a fost deja vehiculat ca posibil succesor al lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova. Italianul a anunţat după meciul pierdut în faţa Chindiei că va demisiona de la cârma formaţiei din Bănie.

Oficialul campioanei CFR Cluj, Marius Bilaşco a comentat la Telekom Sport această posibilitate şi a admis că Mirel Rădoi s-ar potrivi perfect proiectului gândit de Mihai Rotaru:

”Mie îmi place Mirel Rădoi. Am mai fost întrebat...mi-ar plăcea să văd ceva oficial din partea Craiovei, să aflăm dacă e ceva adevărat cu demisia lui Bergodi. Rădoi e oltean, ştie despre ce e vorba acolo, plus că îl consider persoana potrivită prin prisma relaţiei pe care o are cu jucătorii. Este un antrenor cu un apetit ofensiv, deci sunt nişte factori care te fac să te gândeşti că Rădoi poate ajunge la Universitatea” a mărturisit Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

În ceea ce-l priveşte pe italianul Cristiano Bergodi, Bilaşco spune că acesta a făcut o treabă bună în Bănie: ”Bergodi a făcut treabă bună acolo la Craiova. În ceilalţi ani, Craiova nici nu a sperat la ultima etapă, cu Bergodi au depins de ei şi au ajuns acolo. Dezamăgitor poate fi considerat duelul cu Tibilisi” a mai spus Bilaşco, comentând despre situaţia lui Cristiano Bergodi şi aventura sa în Bănie.
 

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare