Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Roberto De Zerbi, cel mai în vogă antrenor din Serie A, amintiri de la CFR Cluj: "Camora e nemuritor!". Ce a spus despre anii petrecuţi în Liga 1

EXCLUSIV | Roberto De Zerbi, cel mai în vogă antrenor din Serie A, amintiri de la CFR Cluj: "Camora e nemuritor!". Ce a spus despre anii petrecuţi în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Destinul celui mai în vogă antrenor din Italia s-a schimbat în România. Roberto De Zerbi are mari şanse să devină tehnicianul anului şi nu exclude ca într-o zi să o antreneze pe CFR Cluj.

La 41 de ani, Roberto De Zerbi este cel mai tânăr antrenor din Serie A, dar are şanse mari să devină tehnicianul anului. Echipa lui, Sassuolo, joacă un fotbal spectaculos şi eficient şi toată lumea îl laudă pe antrenor. Puţini ştiu de unde a pornit dorinţa de a antrena a lui De Zerbi.

"Am avut norocul să joc la Napoli şi la CFR, în România, iar acestea au fost etapele care m-au ajutat să cresc cel mai mult. În România am intrat în contact cu diferite culturi fotbalistice: români, portughezi, pentru că erau mulţi portughezi în vestiar, sud-americani, africani, antrenori diferiţi. Toate acestea îţi deschid mintea spre altceva decât fotbalul din ţara ta, respectiv Italia", a spus Roberto De Zerbi.

Jucător la CFR între 2010 şi 2012, cu două titluri în palmares, De Zerbi a fost coechipier cu doi jucători care mai îmbracă şi azi tricoul vişiniu.

"Camora şi Ciprian Deac.... Camora e nemuritor, încă mai joacă, am văzut că acum şi-a luat paşaport şi a jucat pentru România în prima partidă a sa în naţionala României, îl urmăesc cu dragoste şi cu simpatie", a mai spus antrenorul lui Sassuolo.

Afla mai multe despre: roberto de zerbicfr cluj 

viewscnt
Articole similare