Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rodion Cămătaru despre vestea tragică a morţii lui Ilie Balaci: "Sunt şocat! Nu-mi revin..."

EXCLUSIV | Rodion Cămătaru despre vestea tragică a morţii lui Ilie Balaci: "Sunt şocat! Nu-mi revin..."

Special

Comentarii

Plânge întregul fotbal românesc. Plânge întreg sportul românesc, după ce s-a aflat de moartea lui Ilie Balaci, cel supranumit "Prinţul din Bănie" sau "Minunea Blondă" a fotbalului românesc.

Rodion Cămătaru, fost coleg de echipă cu Ilie Balaci atât la Craiova cât şi la Dinamo, a vorbit pentru telekomsport.ro despre ceea ce a însemnat pentru el Ilie Balaci.

"Sunt şocat. Nu-mi revin nici acum. Nu-mi vine să cred. Ce să vă spun despre Ilie? Noi am fost colegi de cameră, timp de trei ani, pe vremea când evoluam amândoi la Dinamo. Era un om special. Un om cu care povesteai foarte multe. Era un lider atât în teren cât şi în afara lui. Sunt multe, foarte multe amintiri... Vă pot spune doar că în vestiar, înaintea meciurilor, Ilie nu vorbea mult. El vorbea pe teren. Şi s-a văzut asta.

Dar atunci când vorbea o făcea ca un adevărat lider. A fost un om căruia i-a plăcut mult viaţa. Legat de fotbal îmi aduc aminte că după perioada magică a Craiovei Maxima eu şi Ilie am avut oferte să rămânem în străinătate. Eu în Germania, chiar la Kaiserslautern, el în Italia. Îi fascinase pe italieni cu jocul lui... Nu-mi găsesc cuvintele... Vă rog să mă înţelegeţi, sunt mult prea marcat de această veste tragică", a declarat Rodion Cămătaru pentru telekomsport.ro.



Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.


 

Afla mai multe despre: rodion camatarubalaci 

viewscnt
Articole similare