Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rodion Cămătaru, fosta mare glorie a Craiovei Maxima, e categoric: "Mitriţă merită să fie la naţională!"

EXCLUSIV | Rodion Cămătaru, fosta mare glorie a Craiovei Maxima, e categoric: "Mitriţă merită să fie la naţională!"
Comentarii

Susţinător al actualei echipe CS Universitatea Craiova, fosta mare glorie a Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport.ro despre evoluţia echipei din Băniei, despre şansele formaţiei oltene de a câştiga titlul, dar şi despre jucătorii pe care consideră că selecţionerul Cosmin Contra i-ar putea avea în vederi pentru următoarele partide ale tricolorilor.

Telekomsport.ro: Domnule Cămătaru, vă place actuala echipei a Craiovei?

Rodion Cămătaru: Sigur că îmi place. Craiova are o reală creştere şi asta se vede de la meci la meci. Este o echipă tot mai puternică. Tot mai solidă. O echipă care poate să se băată pentru titlu.

Că vorbiţi de titlu, credeţi că  Universitatea Craiova are şanse reale să se impună la finalul acestui sezon?
Eu zic că are şansa pe care a avut-o şio Viitorul lui Gică Hagi. Este o echipă tânără cu jucători care au mare dorinţă de afirmare. Va fi un play-off de foc. O să vedeţi.

Ce ar însemna pentru Craiova câştigarea titlului după atâţia ani de secetă?
Ooooo, enorm de mult! Vă daţi seama că ar fi o realizare fantastică. Ar fi o sărbătoare în Craiova. Şi nu numai. Craiova a avut şi are încă mulţi suporteri în toată ţara.

Care este jucătorul care vă place în mod special de la actuala echipă?
Sunt câţiva jucători foarte talentati, dar, mie, unul, îmi place foarte mult  Mitriţă. Este un jucător care îşi face foarte bine treaba în teren. Marchează multe goluri. Cred că a făcut cea mai bună alegere atunci când a ales să vină să joace la Craiova. La valoarea pe care o are în momentul ăsta, Mitriţă ar trebui să intre în vederile selecţionerului Cosmin Contra. Este un fotbalist pe care Cosmin se poate baza pentru echipa Naţională.

Dacă în vară va avea oferte să plece în străinătate ce-l sfătuiţi să facă?
Eu sunt sigur că va avea numeroase oferte. Probabil că politica clubului va fi aceea de a-l vinde. Mi-e greu să-i dau acum un sfat legat de acest lucru.


Crede că Mitriţă  ar fi avut, cu greu, loc, în echipa Craiovei Maxima

Întrebat dacă un jucător ca Mitriţă ar fi avut loc în echipa Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru a stat, iniţial, puţin pe gânduri, apoi şi-a exprimat punctul de vedere: "Ar fi fost foarte greu pentru el să intre în acea echipă. Gândiţi-vă că el ar fi trebuit să joace în locul lui Balaci, care a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti români. Poate doar dacă Ilie Balaci era accidentat, ar fi putut juca", a precizat Rodion Cămătaru.

Afla mai multe despre: mitritacontracamataru 

viewscnt
Articole similare