Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Roger Federer, impresionat de Marius Copil. Dezvăluirea tenismenului român: "I-a plăcut foarte mult asta la mine"

EXCLUSIV | Roger Federer, impresionat de Marius Copil. Dezvăluirea tenismenului român: "I-a plăcut foarte mult asta la mine"

Tenis

Comentarii

Marius Copil a retrăit meciul cu Roger Federer, într-un interviu acordat Telekom Sport, mărturisind că nu poate compara cu nimic experienţa avută la Basel.

"Nu prea am cu ce să compar. Poate 10-15% din finala de la Sofia. Dar emoţiile au fost mult mai mari, pentru că este un idol pentru mine", a spus Marius Copil, la Telekom Sport.

Tenismenul român, care a urcat 33 de poziţii şi se află acum la cea mai bună clasare din carieră în clasamentul ATP, locul 60, a explicat, apoi, căderea avută în actul secund al finalei de la Basel.

"Nu pot să zic că a fost o presiune foarte mare. Îmi doream foarte mult să câştig meciul acesta. Şi în primul set am avut şanse, când am fost cu break în faţă. Dar, din păcate, nu am reuşit să ţin acest avantaj. Setul doi, când i-am făcut break în game-ul doi, că eu am servit primul, am simţit o întindere la piciorul stâng şi de acolo îmi era foarte greu să mă mişc, nu mai puteam să dau 100%. Adică să mă mişc 100%, că de dat, am dat tot ce am avut mai bun în mine. Şi, de acolo, câteva procente, fiind mai lent, deja se vede diferenţa. Şi a profitat pot să zic. Şi, după aceea, şi cu puţin ghinion, nu am reuşit să ajung în tie-break", a adăugat Copil.

Marius Copil a dezvăluit şi cu ce l-a impresionat pe Roger Federer. "I-a plăcut foarte mult serviciul meu şi venitul în faţă. Mi-a spus că am îmbunătăţit foarte mult treaba asta şi că dacă voi continua aşa , am şanse mari".

Afla mai multe despre: copilfedererbasel 

viewscnt
Articole similare