Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Româncă, înainte de toate! "Vreau ca o sportivă din România să câştige US Open!" Ce spune Simona Halep despre COVID-19

EXCLUSIV Româncă, înainte de toate! "Vreau ca o sportivă din România să câştige US Open!" Ce spune Simona Halep despre COVID-19

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. PRintre altele, Halep (28 de ani) a vorbit şi despre turneul de la US Open din acest an, unde a mărturisit ca speră să se impună o sportivă din România.

Simona Halep s-a numărat printre numele grele care nu au acceptat invitaţia de a participa la US Open în acest an. În interviul acordat pentru Telekom Sport, Halep a recunoscut că s-a uitat pentru început la marele turneu de la US Open:

"M-am uitat da. La început m-am uitat puţin şi mi-a părut rău că nu m-am dus, dar sănătatea e pe primul plan la mine şi de aceea am hotărât să nu merg. Dar după nu m-am uitat" a mărturisit Simona, într-un interviu exclusiv acordat pentru Telekom Sport.

Campioana noastră speră ca una dintre colegle sale să câştige turneul: "Româncele, dacă româncele câştigă, e suficient, în rest n-am o favorită" i-a declarat Simona Halep, colegului nostru, Silviu Tudor Samuilă.

Sportiva româncă a recunoscut că s-a temut de agresivul virus COVID-19: "M-am speriat la început când a venit pandemia şi acest virus. Nu am ştiut cum să gestionăm această perioadă şi a fost destul de neplăcut pentru mine, dar am învăţat pe parcurs să mă protejez, să am grijă de mine şi de cei din jurul meu şi am luat măsurile ca să fie totul bine. Acum nu mai trăiesc în teamă, am învăţat să trăiesc cu această problemă mondială. Aceste testări le fac că aşa trebuie, respect regulile pe care le avem şi sunt ok, nu mi-e greu".

Halep, alături de Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Bianca Andreescu, Belinda Bencic sau Kiki Bertens nu se numără printre participantele la US Open. Halep, în vârstă de 28 de ani, a câştigat până acum două turnee de Mare Şlem, Roland Garros în 2018 şi Wimbledon în 2019. Cel mai bun rezultat al său la US Open a fost o semifinală, în 2015.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare