Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a fost antrenat de Joachim Low. Cum era neamţul la antrenamente: ”Făcea deseori asta!”

EXCLUSIV | Românul care a fost antrenat de Joachim Low. Cum era neamţul la antrenamente: ”Făcea deseori asta!”

Special

Comentarii

De-a lungul carierei, Florin Răducioiu a avut ocazia să lucreze şi cu Joachim Low, actualul selecţioner al Germaniei. Fostul mare atacant al naţionalei spune că Low era încă de atunci printre cei mai moderni antrenori.

Florin Răducioiu a lucrat de-a lungul carierei cu antrenori mari, precum Mircea Lucescu, Fabio Capello, Didier Deschamps sau Joachim Low. Ultimul spune că l-a impresionat cu felul în care dialoga cu jucătorii, dar şi cu medotele pe care le aplica atunci. Cei doi au lucrat împreună la Stuttgart, în sezonul 1997-1998, unde Răducioiu era împumutat.

”Un antrenor extraordinar. Un antrenor care atunci, în 1998, antrenor deja modern. De ce? Un antrenor care se antrena deseori cu noi, făceam 5 contra 2, ca astăzi. Vorbea cu toată lumea. Era destul de tânăr, vorbea cu toată lumea, jucători, rezerve... Era foarte deschis cu toţii. Un antrenor foarte modern, am avut o relaţie extraordinar de bună, în ciuda faptului că eu eram împrumutat acolo”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiujoachim lowstuttgart 

viewscnt
Articole similare