Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a înscris 3 goluri poarta lui Real Madrid şi apoi a cerut schimbare: ”Mi se făcuse rău, au fost multe curbe pe drumul spre stadion” :)

EXCLUSIV | Românul care a înscris 3 goluri poarta lui Real Madrid şi apoi a cerut schimbare: ”Mi se făcuse rău, au fost multe curbe pe drumul spre stadion” :)

Top Interviuri

Comentarii

Invitat în ediţia din această săptămână a Top Interviurilor, Laurenţiu Roşu a povestit despre unul dintre cele mai importante momente din cariera de jucători, hat-trick-ul reuşit contra lui Real Madrid, când se afla la Numancia.

Numancia a fost prima echipă din străinătate din cariera lui Laurenţiu Roşu. A ajuns acolo în vara anului 2000, însă abia pe 4 noiembrie a fost pentru prima dată titular. Culmea, contra lui Real Madrid. Antrenorul avea să nu-şi regrete alegerea. Roşu a reuşit un hat-trick şi Numancia s-a impus cu 3-1. Fostul mijlocaş rememorează acel moment din cariera lui:

”În primul an, când am ajuns acolo, eu nu ştiam spaniolă, pentru că nu am învăţat la şcoală şi nu ştiam. Jean Barbu era mereu lângă mine şi mă ajuta, îmi traducea, încerca să stea lângă mine, să-mi explice cum stăteau lucrurile, dar eu nu învăţasem foarte bine spaniola. Iar antrenorul pe care îl aveam la vremea respectivă a spus că trebuie să am răbdare, nu poate să mă bage din prima să joc, pentru că trebuie să mă integrez bine în grup, să învăţ bine limba, să-i înţeleg, să văd care sunt obiceiurile lor şi atunci au decis să mă ţină rezervă o perioadă. Primul meci ca titular a fost cel cu Real Madrid.

(Ce jucai?) Mijlocaş stânga. M-a băgat la meciul cu Real Madrid. Eu niciodată nu m-am gândit că pot să dau măcar un gol lui Real Madrid. Pur şi simplu m-am concentrat la ce aveam de făcut pe teren la meciul respectiv, iar în minutul 6 am reuşit să dau primul gol. După aia, ne-au egalat cei de la Real Madrid, a dat Raul - care era idolul meu, ca să spun aşa - şi după aia, pe un contraatac, am reuşit să dau golul doi. La pauză mă simţeam aşa puţin obosit, puţin... Nu eram obişnuit din postura de titular la echipa aia şi mai ales la un meci aşa important. În a doua repriză am reuşit să dau şi al treilea gol şi după asta m-a schimbat şi a băgat alt jucător.



(Ai cerut tu schimbare?) Da, am spus că nu mă simt bine. Poate şi din cauza faptului că noi am stat în cantonament la vreo 30 de km de oraş şi era drumul numai cu... curbe. Ne-a dus cu autocarul”,
a dezvăluit Laurenţiu Roşu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Partida la care Laurenţiu Roşu face referire a avut loc pe 4 noiembrie 2000 şi s-a terminat 3-1, o mare surpriză. Roşu a marcat atunci în minutele 6, 15 şi 64, iar în minutul 65 a fost schimbat. Pentru Real Madrid a marcat Raul, în minutul 14.

Cum arăta atunci echipa lui Real Madrid: Casillas - Geremi, Hierro, Helguera, Roberto Carlos - Figo, McManaman, Guti, Makelele, Savio - Raul


 

 

Afla mai multe despre: laurentiu rosutop interviuri 

viewscnt
Articole similare