Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Cavani şi Pastore. Atacantul lui PSG l-a impresionat cel mai mult

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Cavani şi Pastore. Atacantul lui PSG l-a impresionat cel mai mult

Special

Comentarii

Dorin Goian a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia din această săptămână a Top Interviurilor. Fostul mare fundaş al FCSB-ului şi-a amintit de perioada în care era coleg cu Edinson Cavani şi Javier Pastore la Palermo.

În vara lui 2009, după cinci ani petrecuţi la FCSB, Dorin Goian s-a transferat la Palermo, unde între timp ajunsese şi Walter Zenga. Fostul internaţional român a intrat într-un vestiar din care făcea parte - printre alţii - jucători precum Cavani sau Pastore, ajunşi ulterior la PSG. Goian spune că cel mai mult l-a impresionat Edinson Cavani. Fostul fundaş al FCSB-ului povesteşte cum Cavani muncea extrem de mult şi era foarte profesionist.

VEZI AICI TOT INTERVIUL CU DORIN GOIAN!

”Cavani, să ştiţi că eram plăcut surprins ce profesionalism avea acel băiat. Ştiam de atunci că o să ajungă la o echipă mult mai mare... execuţii la antrenamente, se pregătea extraordinar. Dacă Miccoli era jucător cu execuţii, care în ultimii 20 de metri te făcea şi punea mingea unde voia el, Cavani - pe lângă calitate - era omul muncitor. Juca duminica, era cel mai bun de pe teren, alerga şi marca două goluri. Marţi, la antrenamentul fizic... vă spun că antrenamentul fizic era antrenament fizic. Vă spun că, în primele două luni, mi-era greu să mă adaptez la efortul antrenamentelor, intentistatea antrenamentelor de la Palermo. Revin la Cavani, se antrena, era primul la orice alergare, voia să câştige orice miuţă. Dacă pierdea o miuţă, era cel mai nervos, intra în vestiar, spărgea, voia să câştige”, a declarat Dorin Goian pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: top interviuridorin goianedinson cavanipastore 

viewscnt
Articole similare