Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Fernando Torres: ”Avea 19 ani atunci”

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Fernando Torres: ”Avea 19 ani atunci”

Top Interviuri

Comentarii

Cătălin Munteanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia din această săptămână a TOP Interviurilor. Fostul mijlocaş a fost întrebat despre cei mai importanţi jucători alături de care a evoluat.

Cătălin Munteanu a debutat pentru seniorii Stelei când avea doar 17 ani şi la doar 19 ani a plecat în Spania, la Salamanca. A trecut apoi pe la Atletico Madrid, Espanyol, Albacete, Murcia, Dinamo, FC Braşov şi Viitorul. Printre alţii, Cătălin Munteanu a avut ocazia să joacă alături de fotbalişti precum Fernando Torres sau Diego Simeono. Pe ambii i-a prins la Atletico Madrid.

CLICK AICI PENTRU TOT INTERVIUL!

”La Atletico Madrid era Fernando Torres, dar era copil atunci, 19 ani... Simeone, a doua perioadă când s-a întors... Burgos, în poartă la Atletico Madrid. La Espanyol - Tamudo, care la început era căpitanul echipei. De Lucas, care a jucat şi el pe la Chelsea... jucători buni, jucători importanţi. Lăcătuş - Marius Lăcătuş - Iosif Rotariu, alături de care am jucat la Steaua. Jucători mari la Dinamo... toată lumea ştie, cu Claudiu, cu Danciu, jucători care rămân în istoria lui Dinamo”, şi-a amintit Cătălin Munteanu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: catalin munteanufernando torresatletico madrid 

viewscnt
Articole similare