Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Virgil Van Dijk: ”Este un jucător mai... leneş e mult spus!”

EXCLUSIV | Românul care a jucat alături de Virgil Van Dijk: ”Este un jucător mai... leneş e mult spus!”

Liverpool

Comentarii

Florin Gardoş a avut ocazia să joace la Southampton alături de Virgil Van Dijk, devenit între timp cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, după ce Liverpool a plătit aproape 79 de milioane de euro. Fundaşul român a dezvăluit câteva lucruri care l-au impresionat la Van Dijk.

Gardoş era deja de un an la Southampton când Virgil Van Dijk a fost transferat de la Celtic, în vara lui 2015. Însă fundaşul olandez a crescut constant şi totul a culminat cu un transfer la Liverpool, în iarna care a trecut, în schimbul a 79 de milioane de euro.

Florin Gardoş spune că Van Dijk nu este genul de jucător care munceşte suplimentar, dar compensează printr-un talent ieşit din comun:

”Van Dijk e un jucător mai, nu ştiu cum să zic, leneş e mult spus. Poate aveţi nişte statistici cât aleargă într-un meci. Erau meciuri în care alerga 7 km. Un jucător care nu era niciodată în sala de forţă. Dar, în schimb, nativ, e fotbalistul cu cele mai bune calităţi. Jucător de 98 de kilograme, e un pic mai mic ca mine - 1.93 metri şi avea cea mai bună viteză din echipă... aproape 10 metri pe secundă”, a declarat Gardoş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: virgil van dijkliverpoolsouthamptonflorin gardos 

viewscnt
Articole similare