Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Românul care a stat 2 ani lângă Ronaldo: ”Era destul de supărat când se închidea sala”. Ce echipă îşi alegea mereu la FIFA

EXCLUSIV | Românul care a stat 2 ani lângă Ronaldo: ”Era destul de supărat când se închidea sala”. Ce echipă îşi alegea mereu la FIFA
galerie foto

Special

Comentarii

Un român care a petrecut 2 ani alături de Cristiano Ronaldo oferă câteva detalii interesante despre starul portughez.

Cristiano Ronaldo s-a făcut remarcat la juniorii lui Sporting Lisabona şi, la doar 17 ani, a ajuns la Manchester United, unde manager era legendarul Sir Alex Ferguson.

Unul dintre cei mai cunoscuţi români a avut ocazia să-l cunoască în detaliu pe Cristiano Ronaldo, în preajma căruia a stat timp de 2 ani.

2 ani lângă Cristiano Ronaldo: ”Toate discuţiile noastre erau despre fotbal”

Unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din generaţia sa, Marius Niculae a fost transferat de Sporting Lisabona în 2001, de la Dinamo, când avea doar 20 de ani.

În ciuda vârstei, Marius Niculae era atunci unul dintre cei mai valoroşi atacanţi români şi a lăsat o impresie puternică la Sporting.

Tot acolo l-a cunoscut şi pe Cristiano Ronaldo, care este cu 4 ani mai mic decât el. Niculae şi Ronaldo au fost colegi timp de 2 ani, până când atacantul portughez a fost transferat de Manchester United.

Cei 2 au avut o relaţie strânsă în acea perioadă, mai ales că erau colegi de cameră. Marius Niculae a dezvăluit astfel pentru Telekom Sport câteva lucruri care l-au impresionat atunci la Cristiano Ronaldo:

”Doi ani am fost coleg de cameră cu Cristiano, atunci când mergeam în cantonamente. Discutam mult despre fotbal. Cam toate discuţiile noastre erau legate de fotbal. Dar aşa, ca amănunte de culoare, vă pot spune că era foarte ordonat.

Avea această educaţie încă de la juniori. Aşa fusese crescut. Îşi aranja lucrurile la dungă. Exact aşa cum îl vedem acum cu antrenamentele, aşa era şi atunci.

Erau moment când aveam antrenamente mai uşoare, dar după închierea acestora, el şi alţi câţiva jucători voiau să meargă în sala de forţă pentru a-şi continua pregătirea individuală.

Doar că sala era închisă după antrenamente. Ştiu că era destul de supărat pe tema asta aşa că-şi făcea antrenamentele în cameră. Ca modalitate de relaxare îi plăcea să joace PlayStation.

De fiecare dată îşi alegea echipa Real Madrid. Era clubul lui preferat. Eu, de regulă, jucam cu Manchester United sau, dacă se putea, tot cu Real Madrid”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Marius Niculae a avut şi el ocazia să se transfere la o mare echipă din Europa, la AC Milan, însă a suferit o accidentare foarte gravă la genunchi chiar înainte ca afacerea să se încheie.

De altfel, acea accidentare l-a scos din forma senzaţională pe care a arătat-o până în acel moment şi cu greu a reuşit să-şi revină.

AUTOR: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare