Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Romario Benzar, intervenţie din Italia: "Fac antrenamente pe scara blocului". Foştilor colegi de la FCSB le dă o veste rea: "Acum e greu să prinzi un transfer" VIDEO

EXCLUSIV | Romario Benzar, intervenţie din Italia: "Fac antrenamente pe scara blocului". Foştilor colegi de la FCSB le dă o veste rea: "Acum e greu să prinzi un transfer" VIDEO

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul împrumutat de Lecce la Perugia, Romario Benzar (28 de ani), a explicat, într-un interviu acordat Telekom Sport, situaţia prin care trece în Italia, una dintre cele mai afectat ţări de coronavirus. De asemenea, fundaşul dreapta consideră că sezonul în curs e compromis şi crede că această perioadă nu le prinde bine celor mai bine cotaţi fotbalişti de la FCSB.

Romario Benzar s-a izolat în casă şi respectă programul dat de staff-ul Perugiei: "Sunt bine, în casă, după trei săptămâni m-am săturat, dar nu am ce face, sper să se remedieze lucrurile. Mi-e frică, dar mă rup puţin de lume, încerc să mă proteje cu mască şi mănuşi la magazine, sper să nu aibă probleme familia mea. Supermarketurile sunt deschise, poţi merge până la 18:00 să iei ce ai nevoie. La unele ore, e aglomeraţie mare. Nu sunt probeme să nu găsim alimente. Vlad Dragomir e acasă, nu m-am văzut cu el de când a început această stare, dar vom trece peste. Nu e e permis să ne facem vizite. Dacă ar veni la mine, şi eu şi Vlad am avea probleme. Nu ştiu exact ce riscăm, dar aşa se recomandă să nu ne vedem.

Nu mai pot fără fotbal. Deja am început să fac antrenamente pe scara blocului, în jurul blocului, e greu fără să te antrenezi. Avem un program pentru exerciţii în apartament, dar ce poţi face? Mi-e greu să cred că fotbalul va mai începe... Cred că se vor îngheţa campionatele, pentru că situaţia e din ce în ce mai gravă. În Italia nu s-a atins vârful, iar în România abia a început. Până pe 3 aprilie, acum s-a prelungit până pe 15 aprilie reluarea Serie B. E mai bine să stau aici. Familia mea din România e bine, am noroc că stau la ţară şi sunt mai feriţi, iar fratele meu e la Timişoara. Le-am spus să fie atenţi, să nu primească vizite, pentru că aşa se transmite această boală", a declarat Romario Benzar pentru Telekom Sport. 

Internaţionalul român a comentat şi situaţia de la FCSB, unde Gigi Becali le-a redus salariile celor mai bine plătiţi fotbalişti: "Fiecare îşi negociază salariul. Şi acum cu această regulă... Nu ştiu, fiecare se gândeşte la viitorul lui, iar dacă ei au acceptat e alegerea lor. Eu nu am ce comenta, doar că se vorbeşte prea repede de tăierea salariilor. E prea devreme în România. Ar trebui să se aştepte şi să vedem cât dureaă această criză. Ambele părţi au de pierdut. În Italia nu s-a vorbit despre aşa ceva, doar la Juventus s-a renunţat la salarii, pentru că sunt mari. Aici, se va da o lege prin care 20-30% din salariu se va tăia, dar nu e oficial", a mai spus fundaşul dreapta. 

Romario Benzar: "Am încredere că FCSB va câştiga campionatul"

De asemenea, Romario Benzar consideră că ligile naţionale nu se vor mai putea disputa în acest sezon. Totuşi, le ţine pumnii foştilor săi colegi: "Nu ştiu... Cred că nu ar trebui să se acorde titlul şi nici să nu retrogradeze. Sunt prea apropiate echipele, cred că totul ar trebui să revină la normal şi să se câştige pe teren. Îmi doresc ca titlul să se decidă pe teren. Chiar am încredere că FCSB va câştiga campionatul, mai ales că în ultimul meci au jucat foarte bine", a adăugat fundaşul Perugiei. 

În schimb, Benzar e conştient că pandemia de coronavirus le poate strica planurile fotbaliştilor care s-ar fi putut transfera de la FCSB: "Cu Tănase, cu Coman, cu Man vorbesc. Stau şi eu în case, se pregătesc, ne dăm sugestii despre pregătire. Ei traversau o formă foarte bună şi cred că puteau prinde un transfer în această vară, dar acum e mai greu, pentru că va veni o criză în fotbal, iar cluburile vor fi mai atente cu banii, dar eu sper să prindă o echipă bună", a încheiat Romario Benzar pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: romario benzarperugiacoronaviruscovid 19 

viewscnt
Articole similare