Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rufo Collado a făcut un research complet înainte de a accepta să vină la Dinamo: "Am făcut o evaluare!". Ce aspecte l-au interesat

EXCLUSIV | Rufo Collado a făcut un research complet înainte de a accepta să vină la Dinamo: "Am făcut o evaluare!". Ce aspecte l-au interesat
Comentarii

Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo, a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport în care a vorbit despre researchul pe care l-a făcut înainte de a i se alătura lui Pablo Cortacero, cel care a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă. Oficialul spaniol a încercat să-şi facă o imagine despre ceea ce îl aşteaptă în România.

Collado a dezvăluit că s-a interesat despre club, despre fani, dar şi despre chestii care nu ţin de echipă, cum ar fi ce tip de politicieni sau impresari sunt în România. Spaniolul a rostit cuvinte frumoase despre Bucureşti, dar a spus că nu a avut timp să-l descopere pentru a lucrat foarte mult.

"Am venit într-un oraş încântător, foarte frumos, dar nu am avut prea mult timp pentru a mă bucura de acest lucru. Vreau să spun că nu am avut timp deloc. M-am ocupat din plin de îmbunătăţirea echipei şi de jucătorii care trebuiau să plece, fiindcă nu ne mai bazam pe ei în acest sezon.

Am fost primul spaniol care a venit şi am făcut un studiu, o evaluare înainte despre oraşul în care veneam, despre echipa la care veneam. Ce suporteri aveam, cum este mentalitatea. M-am interesat şi de tipul jurnalismului de aici, cum gândesc impresarii, politicienii, toate cât să facem o imagine despre ceea ce ne aşteaptă aici", a spus Rufo Collado, pentru Telekom Sport.



Rufo Collado a fost numit director sportiv al clubului Dinamo pe 14 august şi lucrează deja de aproape două luni la "câini".



 

Afla mai multe despre: rufo colladodinamoliga 1interviuvideo 

viewscnt
Articole similare