Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rufo Collado dă asigurări că proiectul spaniolilor la Dinamo e pe termen lung: "Nu am venit pentru o lună. Vom încerca să ducem clubul la nivel pe care-l merită!"

EXCLUSIV | Rufo Collado dă asigurări că proiectul spaniolilor la Dinamo e pe termen lung: "Nu am venit pentru o lună. Vom încerca să ducem clubul la nivel pe care-l merită!"

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Telekom Sport, Rufo Collado, directorul sportiv de la Dinamo, a dat asigurări că proiectul spaniolilor e unul pe termen lung şi nu au venit în România pentru doar o lună, două sau trei. Oficialul din Ştefan cel Mare a spus că încearcă să se construiască un proiect câştigător, dar totul trebuie făcut pas cu pas.

Dinamo a intrat în nouă eră odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero şi echipa sa de spanioli, dar multă lume s-a îndoit de bunăvoinţa şefilor când s-a aflat despre salariile foarte mari care sunt date jucătorilor. Longevitatea proiectului a fost pusă la îndoială, specialiştii crezând că dacă rezultatele nu vor veni rapid, noua conducere a alb-roşiilor va renunţa repede să mai investească.

Rufo Collado a ţinut să contrazică pe toată lumea şi a dat asigurări că proiectul este unul de lungă durată, care trebuie să dea roade.

"Nu am venit pentru o lună sau două luni sau trei. Am venit pentru un proiect cu o durată lungă şi atunci vom încerca să ducem clubul la nivelul la care merită, nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel european. Dar trebuie să o luăm pas cu pas, nu putem să o luăm de la zero aşa. Am făcut multe transferuri, ştim că am schimbat multe departamente, că am angajat oameni noi, pentru fizioterapie, pentru nutriţie, laturi care nu existau înainte în club. Sunt multe schimbări pe care le-am făcut în ultimele săptămâni, iar acestea necesită un proces. Uşor, uşor vom ajunge cu Dinamo acolo unde merită şi unde fanii noştri doresc", a spus Rufo Collado, pentru Telekom Sport.



Dinamo a făcut 14 transferuri şi l-a adus pe Cosmin Contra pentru a revitaliza echipa, iar după şase etape "câinii" au doar cinci puncte strânse şi sunt pe locul 14 în clasament. Totuşi, mai este mult de jucat şi echipa lui Cosmin Contra are timp să se redreseze, după ce toţi jucătorii noi veniţi vor intra în rând cu pregătirea fizică.

Afla mai multe despre: rufo colladodinamoproiect 

viewscnt
Articole similare