Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a decis soarta lui Cristiano Bergodi. Oficialii lui FC Voluntari au luat decizia în privinţa antrenorului italian: "Munca lui nu se vede"

EXCLUSIV | S-a decis soarta lui Cristiano Bergodi. Oficialii lui FC Voluntari au luat decizia în privinţa antrenorului italian: "Munca lui nu se vede"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari traversează o perioadă extrem de slabă în Liga I. Dacă, în Cupa României, au obţinut calificarea în optimile de finală, în campionat, ilfovenii sunt pe ultimul loc după primele zece etape, cu doar cinci puncte obţinute.

"Parcă este o situaţie mai grea decât anul trecut, în momentul în care a venit Bergodi. Noi spunem că lotul e mai bun, dar încă nu se văd antrenamentele pe care le face şi nu se vede munca lui Bergodi. Ori jucătorii pe care i-am adus nu sunt în regulă, nu ne ajută. Am transferat 14 jucători, cu Mihalcea care a stat numai două luni, cu Mihalcea. E remaniere completă de lot.

Munca lui Bergodi nu se vede, iar el munceşte extraordinar de mult cu ei. Este un antrenor susţinut de toată lumea, de conducere. Ştim cum munceşte. Tot el ne-a salvat anul trecut. Avem mare încredere în el că va reuşi. Jucătorii trebuie să se schimbe, nu antrenorul. Au fost şedinţe cu el, s-a discutat, noi avem mare încredere în el, pentru că ştim ce poate. A şi demonstrat, nu numai la Voluntari" , a declarat managerul celor de la FC Voluntari, Ioan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: voluntariioan andone 

viewscnt
Articole similare