Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a întors roata! Bălgrădean ştie cu ce avantaj porneşte CFR Cluj în lupta pentru titlu în faţa FCSB-ului şi Craiovei: "Poate profităm"

EXCLUSIV | S-a întors roata! Bălgrădean ştie cu ce avantaj porneşte CFR Cluj în lupta pentru titlu în faţa FCSB-ului şi Craiovei: "Poate profităm"

CFR Cluj

Comentarii

Portarul de la CFR Cluj, Cristian Bălgrădean (32 de ani), a analizat lupta pentru titlul Ligii 1 şi a rememorat momentele de după meciul cu Young Boys, scor 1-2, din Europa League.

Are CFR Cluj un avantaj în faţa FCSB-ului şi Universităţii Craiova în lupta pentru titlu?

Cristian Bălgrădean crede că CFR Cluj poate profita după eliminările din Cupa României şi Europa League. Cum programul campioanei s-a mai eliberat, portarul speră că drumul spre titlu va fi mai uşor: 

"Poate e un avantaj pentru că noi că am fost eliminaţi din cupă. Până acum am jucat joi, duminică, tot turul ăsta şi poate să fie un avantaj. Steaua (n.r. - FCSB) este în cupă, Craiova este încă în cupă şi poate profităm de acest mic avantaj, penrtru că noi stăm, când ei joacă. Suntem acolo la trei puncte de Steaua (n.r. - FCSB), unul de Craiova, cred eu că toate trei echipele se vor bate până la finalul sezonului, până în ultima etapă", a declarat portarul de la CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova, care e pe locul secund, şi cu trei mai multe decât ocupanta locului al treilea, CFR Cluj: "Cred că CFR, FCSB şi Craiova se vor bate până în ultima etapă la titlu. Asta e părerea mea. Mi-aş dori din tot sfuletul ca noi să fim campioni, dacă se poate cât mai repede, dar va fi un campionat echilibrat şi anul acesta, ca şi anul trecut", a mai spus Bălgrădean. 

Bălgrădean şi-a adus aminte şi de partida de la Berna, care s-a jucat cu calificarea pe masă pentru 16-imile Europa League. Portarul a fost cel care a provocat penalty-ul, care a dus la revenirea lui Young Boys în ultimul meci din grupe: "Da, un meci de infarct. Cred că după aspectul jocului meritam calificarea, dar asta e. Nu mai putem întoarce rezultatul. Nu vrei să ştii ce a fost în sufletul meu, pentru că am muncit. Cred că meritam calificarea, dar asta e. A dat penalty incredibil şi s-a năruit tot. E cel mai bun meci făcut de noi, cu ocazii. Dar ăsta e fotbalul şi am rămas acasă. După aspectul jocului cred că meritam să mergem noi mai deparrte, dar am avut atâtea ocazii, dar ăsta e fotbalul şi trebuie să acceptăm", a mai declarat "Pufi". 

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare