Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "S-a întors secundul la mine şi mi-a zis 'Bine ai venit în Scoţia!'". Ianis Hagi şi un episod care i-a rămas în minte de la primul său meci la Rangers

EXCLUSIV | "S-a întors secundul la mine şi mi-a zis 'Bine ai venit în Scoţia!'". Ianis Hagi şi un episod care i-a rămas în minte de la primul său meci la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani), transferat defintivi la Rangers FC recent, a povestit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, un episod petrecut pe banca de rezerve, la primul său meci în Scoţia. Hagi junior i-a dezvăluit lui Silviu Tudor Samuilă ce i-a transmis secundul lui Steven Gerrard după un contact mai tare petrecut sub ochii săi.

La primul său meci de la mutarea în Scoţia, Ianis Hagi a dat gol, dar a început partida de pe banca de rezerve. În startul partidei cu Aberdeen, în primele minute, a fost o intrare mai dură petrecută chiar sub ochii săi, urmată de îmbrânceli şi fani furioşi.

"Da, chiar îmi aduc aminte prima fază, în minutul 5 cu Aberdeen, eram pe bancă şi fusese undeva un contact pe partea noastră stângă, la fundaşul stânga, era minutul 3,4,5, la începutul meciului şi nu s-a fluierat. După aceea s-a fluierat, a sărit tot stadionul, jucătorii să se împingă pe acolo, să nu ştiu ce. Se întoarce secundul la mine şi îmi zice 'Welcome to Scotland!' (trad. - Bine ai venit în Scoţia!). Mi-am dat seama unde sunt, dar mie îmi place sincer", a spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport.

Fiul "Regelui" a făcut această dezvăluire în contextul în care a povestit că lucrează foarte mult să devină mai puternic pe picioare şi să-şi dezvolte fibra musculară. Ianis a vorbit despre cât de mult a muncit pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic la Fiorentina şi Genk.



"Picioarele, să devin un jucător mult mai exploziv, să am fibra cât mai rapidă, nu neapărat forţă pentru că fiecare are corpul lui, fiecare are stilul lui. Dacă aşa m-a făcut mama, aşa sunt, dar asta nu înseamnă că nu pot să lucrez pe minusurile mele şi nu încerc să mă fac pătrat. Încerc să pun tonus pe mine să îmi fac fibra cât mai rapidă, fibra musculară, şi încerc să lucrez pe un program, şi pot spune că nu de acum, ci la Genk, am lucrat şi ei tot aşa încercau să mă ajute pe chestia asta. Şi la Fiorentina, unde am lucrat enorm, acolo a fost unde am lucrat cel mai mult în sală şi unde am crescut foarte mult fizic.

De mai mult timp încerc să îmi îmbunătăţesc asta şi faţă de când am debutat, la 16 ani, uitându-mă acum câte kilograme am luat în masă musculară şi în contacte, mă simt mult mai puternic şi se vede munca pe care o pun în afara terenului se vede şi în teren  Arbitrii lasă jocul mult mai deschis, ca şi duritate nu pot spune că diferă foarte mult de fotbalul din Europa League sau Champions League, doar că în Europa League şi în Champions League se fluieră mai mult des sau la anumite contacte se fluieră şi în Scoţia.

Dacă nu mă înşel, cum a zis Pirlo, fotbalul se joacă cu mintea, nu cu picioarele!"
, a mai spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotiaexclusivpregatire fizica 

viewscnt
Articole similare