Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a lămurit situaţia lui Soiledis după ce fotbalistul a lăsat-o pe FCSB şi s-a întors în Grecia: "A avut ceva probleme"

EXCLUSIV | S-a lămurit situaţia lui Soiledis după ce fotbalistul a lăsat-o pe FCSB şi s-a întors în Grecia: "A avut ceva probleme"

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre echipele care a decis să înjumătăţească salariile fotbaliştilor în această perioadă. Dintre toţi jucătorii din lotul lui Bogdan Vintilă, doar doi nu au semnat aceste angajamente, unul dintre ei fiind Aristidis Soiledis (29 de ani).

Fundaşul stânga a decis să nu mai rămână în România şi a plecat în Grecia, însă totul este în regulă în ceea ce priveşte contactul cu FCSB, a declarat impresarul său pentru Telekom Sport. 

"Soiledis e plecat în Grecia, a avut ceva probleme cu familia, cu tatăl lui care a decedat. A plecat imediat după ce li s-a dat liber şi e în Grecia.

Am vorbit şi cu Aris (n.r. - Soiledis), el nu a zis niciodată că nu semnează, doar că aşteaptă să-i trimit documentul în engleză. I-am explicat toată situaţia referitoare la înjumătăţirea contractului şi doar aici s-a blocat totul.  Am vorbit cu nea Vali (n.r. - Argăseală), mi-a trimis documentul în limba engleză şi probabil mâine o să-l trimită şi Soiledis semnat", a spus Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, Miron şi Olimpiu Moruţan, în cadrul emisiunii Sport Report. 

Fotbalistul transferat de la FC Botoşani vara trecută a jucat 22 de mecuri în acest sezon pentru FCSB. Singurul gol marcat a venit în victoria, 2-0, împotriva lui Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: soiledisfcsb 

viewscnt
Articole similare