Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a lansat la Steaua, dar surprinde: ”Steaua înseamnă Gigi Becali! Ar fi bine să se întoarcă în Ghencea”

EXCLUSIV | S-a lansat la Steaua, dar surprinde: ”Steaua înseamnă Gigi Becali! Ar fi bine să se întoarcă în Ghencea”

Superliga

Comentarii

Dennis Şerban, jucător lansat de Steaua, are o părere curioasă despre conflictul cu FCSB. Fostul mijlocaş spune că FCSB este echipa care a moştenit istoria clubului militar şi că ar trebui să revină în Ghencea, după ce stadionul va fi reconstruit.

Dennis Şerban a fost transferat de Steaua la doar 20 de ani, în 1996, de la Farul Constanţa şi a impresionat rapid prin tehnica sa. Atât de mult încât în decembrie 1998 a fost transferat de Valencia. Deşi a jucat pentru echipa Armatei, Dennis Şerban este în tabăra celor care spun că FCSB este continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

”Păi eu cred că FCSB e Steaua, până la urma urmei. Pentru că de atâţia ani de zile... acum, că i-au luat numele, nu sunt în măsură să spun. Eu nu înţeleg nimic din procesele astea, dar eu zic că Steaua înseamnă Gigi”, a declarat Dennis Şerban pentru Telekom Sport.

De asemenea, fostul mijlocaş este de părere că FCSB ar trebui să revină în Ghencea, după ce stadionul va fi gata, în 2020: ”Clar că ar fi bine să se întoarcă acasă. Ba National Arena, ba Voluntari, acum Giurgiu ceea ce nu e în regula”.

Afla mai multe despre: dennis serbanfcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare