Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a spus că a negociat cu Rednic, dar Becali vrea alt antrenor! Cine e omul din PlayOff care îl poate înlocui pe Dică la FCSB

EXCLUSIV | S-a spus că a negociat cu Rednic, dar Becali vrea alt antrenor! Cine e omul din PlayOff care îl poate înlocui pe Dică la FCSB

FCSB

Comentarii

Informaţia cu ”Rednic la FCSB” a fost negată de Gigi Becali, care a ţinut să-l reconfirme pe Dică până în vară. În realitate, patronul FCSB-ului îl va schimba pe Dică dacă acesta nu va lua titlul, iar noi am aflat şi cine e favorit să-i preia pe Budescu şi compania.

Chiar dacă Becali a negat, Mircea Rednic rămâne una dintre variante pentru FCSB, dar şansele cele mai mari pentru a ajunge pe banca roş-albaştrilor le are un antrenor din PlayOff.

Sursele Telekom Sport indică faptul că Edward Iordănescu este omul care l-a impresionat pe Becali pentru modul în care a gestionat lucrurile la Astra şi cel care are cele mai mari şanse de a semna, în vară, cu FCSB.

Scaunul lui Dică depinde de câştigarea campionatului, iar dacă antrenorul nu va îndeplini obiectivul principal, atunci va fi dat afară. Nici dacă ar lua titlul Dică nu pare să fie prea sigur că va rămâne la FCSB, asta pentru că Becali e dezamăgit de jocul echipei şi de scandalul pe care tehnicianul îl are cu Alibec.

Afla mai multe despre: becaliiordanescufcsb 

viewscnt
Articole similare