Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a supărat Gică Hagi? Nu-i răspunde la telefon lui Răducioiu, după declaraţiile despre Ianis: "Relaţia noastră s-a deteriorat!"

EXCLUSIV | S-a supărat Gică Hagi? Nu-i răspunde la telefon lui Răducioiu, după declaraţiile despre Ianis: "Relaţia noastră s-a deteriorat!"

Stranieri

Comentarii

Florin Răducioiu (50 de ani) a dezvăluit, într-o discuţie cu Telekom Sport, că relaţia dintre el şi Gică Hagi ( 55 de ani) s-a deteriorat după declaraţiile făcute de fostul atacant al Generaţiei de Aur. Răducioiu a vorbit pentru presa din Italia şi a spus că, în opinia sa, Hagi junior n-ar face faţă în Serie A în acest moment, în contextul unui interes al lui Lazio pentru el.

Se pare că declaraţiile lui Florin Răducioiu l-au deranjat pe Gică Hagi. Fostul atacant de la AC Milan sau Brescia a l-a sunat pe "Rege" de Paşte şi chiar i-a transmis un mesaj vocal acestuia. Ambele au rămas fără răspuns din partea lui Gică Hagi.

"Sunt fanul numărul 1 al lui Ianis, îl respect pe acest puşti, am un mic merit pentru că l-am avut şi eu ca jucător şi am avut de-a face cu el, am ştiut ce fel de copil este, este foarte umil, foarte modest. Are această carenţă s-o numim fizică. Sunt nişte afirmaţii pe care eu le-am făcut, au fost făcute în numele cunoaşterii, al realităţii de pe teren. Ceea ce am văzut eu în aceste luni.

E o problemă deja, pentru că eu l-am sunat pe Gică Hagi de Paşte şi nu mi-a răspuns. După care i-am lăsat un mesaj vocal, pe care l-a ascultat şi nu mi-a răspuns. Asta mă face să cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aştept să îl revăd şi să vorbim despre fotbal şi să clarificăm această mică polemică care s-a ivit acum. Pentru mine rămâne prietenul meu extraordinar.

Fostul mare jucător Maldini care are un puşti, un băiat Daniel, dacă nu greşesc, are aproape 18-19 ani. Eu nu l-am auzit pe tatăl lui, este adevărat că a făcut primul pas la echipa mare, i s-a făcut contract de profesionist pe merit, dar nu l-am auzit pe tatăl lui să pună presiune foarte mare pe el.  Îl respectă, îl aşteaptă să crească şi să fie cât mai coerent cu ceea ce face băiatul lui. Nu ştiu ce face Gică Hagi cu fiul lui. Dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis o poate suporta şi poate să aibe un impact foarte puternic asupra lui. Este un jucător încă foarte tânăr şi cred că i se pune o presiune extrem de mare pe el. 

Eu nu mă simt vinovat, să-l fi jignit sau ironizat pe Ianis Hagi, un copil cu care eu am lucrat şi care pe mine m-a ajutat la echipa naţională. Relaţia mea cu Hagi din păcate s-a teteriorat un pic", a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Răducioiu, despre Ianis Hagi: "Nu cred că e pregătit pentru Lazio!"

Supărarea lui Gică Hagi s-a produs, probabil, după declaraţiile făcute de Florin Răducioiu în presa din Italia. În contextul interesului lui Lazio pentru Ianis Hagi, jurnalişti din Italia l-au sunat pe Răducioiu, iar acesta a declarat: "Părerea mea este imparţială, nu atinsă de prejudecăţi, de sentimente personale, având în vedere că este fiul lui Hagi, dragul meu prieten şi coleg în "marile bătălii din fotbal". Trebuie să ţinem cont de anul său nu tocmai pozitiv şi tulbure de la Genk, iar la Rangers a alternat evoluţiile bune cu cele dezamăgitoare. Aceasta fiind marea problemă. Este inconstant şi nu cred că este pregătit pentru o experienţă la Lazio ca titular. În acest moment, ar fi cu adevărat dificil pentru el să-şi găsească loc în echipa de start a lui Inzaghi.

Desigur, trebuie să înţelegeţi că Lazio ar face o investiţie într-un jucător tânăr, de perspectivă, care necesită multă răbdare din parte clubului şi multe sacrificii din partea jucătorului. În ceea ce priveşte calităţile sale tehnico-tactice, este un jucăttor care practică un joc de posesie, aspect care trebuie gestionat cu mare atenţie de antrenor, care va trebui să-l insereze într-un sistem. Este ambidextru, cu o viziune bună, priceput să ofere pase de calitate colegilor săi, însă calităţile fizice nu sunt excelente, deci ar fi pariu riscant. Dar poate că ar merita să ţi-l asumi"
, a declarat Răducioiu, pentru jurnaliştii italieni.

În cele şase sezoane petrecute în Italia (trei la Brescia, unul la Milan, unul la Verona, unul la Bari), Florin Răducioiu a strâns 149 de meciuri (96 în Serie A, 37 în Serie B, 16 în Cupa Italiei), unde a marcat 29 de goluri.

Afla mai multe despre: florin raducioiugica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare