Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”S-a văzut că avem mari probleme defensive!” Cum explică Sergiu Radu victoria Macedoniei de Nord în Germania: ”Pandev, când a avut ocazii, a dat gol!”

EXCLUSIV ”S-a văzut că avem mari probleme defensive!” Cum explică Sergiu Radu victoria Macedoniei de Nord în Germania: ”Pandev, când a avut ocazii, a dat gol!”
Comentarii

Fostul internaţional român, Sergiu Radu, a acordat un interviu pentru Telekom Sport, în care a vorbit printre altele şi despre prestaţia echipei naţionale din primele meciuri din preliminarii.

România a pierdut surprinzător în Armenia, un meci în care fostul atacant de la Energie Cottbus, Sergiu Radu, a remarcat numeroasele carenţe defensive din jocul echipei noastre reprezentative: ”Am avut semnale de alarmă din primul meci cu Macedonia. În ce priveşte defensiva, s-a văzut că avem mari probleme defensive, că adversarul nostru ajunge uşor la poartă chiar dacă ne-am creat ocazii îşi în meciul cu Macedonia. Pe faza defensivă am lăsat de dorit şi lucrul acesta ne-a costat în ultimul meci cu Armenia, făcând abstracţie de meciul cu Germania pentru că era previzibilă, Germania e o echipă puternică, am reuşit să trecem peste ocaziile create de Germania fără să primim foarte multe goluri” a explicat Sergiu Radu, pentru Telekom Sport.

”În meciul cu Armenia pe care teoretic trebuia să-l câştigăm, aici s-au văzut din nou carenţe defensive şi nu ştim să fim undeva la mijloc, ori jucăm prea ofensiv şi mergem cu toate liniile în atac, atacăm cu ambii fundaşi în flancuri, rămânem descoperiţi ori cum  am jucat cu Germania, stăm bine defensiv, însă pe faza ofensivă nu putem să fim foarte, foarte periculoşi. În ultimele minute a fost o lipsă de concentrare, de organizare defensivă crasă. Golurile armenilor au fost date împotriva unei echipe a României rupte de la mijloc” a mai spus fostul internaţional.

Macedonia de Nord a produs marea surpriză din preliminarii şi a câştigat pe terenul Germaniei. Un foarte bun cunoscător al fotbalului german, Sergiu Radu explică: ”Pandev când a avut ocazia, a dat gol cu Germania. Noi când am avut ocazii, le-am trat puţin aşa cu nonsalanta. Dacă ai ocazie cu Germania şi nu dai gol, nu poţi să te aştepţi că vei avea foarte puţine ocazii pana la sfarsit si sansa de a marca.Germania părea la acel moment o echipă obosită, Germania a folosit mai toate meciurile jucate un nucleu de 4-5-6 jucat de la Bayern, care a jucat foarte multe meciuri în acest sezon” a mai spus Sergiu Radu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Sergiu Radu, carte de vizită impresionantă în Bundesliga

Ajuns la 43 de ani, fostul atacant al Rapidului s-a făcut remarcat în campionatul Germaniei. A evoluat pentru Energie Cottbus, WfL Wolfsburg, VfB Stuttgart, FC Koln şi Alemannia Aachen.

Atacantul a bifat 69 de meciuri în prima ligă germană şi alte 104 meciuri în liga a doua. A marcat 38 de goluri şi a reuşit 17 pase decisive.

Radu a mai jucat în cariera sa pentru Jiul, Olimpia Satu Mare, Rapid, FC Naţional sau Le Mans.

Afla mai multe despre: sergiu radu 

viewscnt
Articole similare