Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-au păcălit dinamoviştii cu transferul făcut în atac? Verdictul lui Cornel Dinu: "Nu ştiu cât mai poate"

EXCLUSIV | S-au păcălit dinamoviştii cu transferul făcut în atac? Verdictul lui Cornel Dinu: "Nu ştiu cât mai poate"

Dinamo București

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, e de părere că Dinamo încă are nevoie de întăriri, dar şi că antrenorul Cosmin Contra e omul potrivit pentru a îndeplini obiectivul de acest an. În schimb, Cornel Dinu nu e convins că Adam Nemec e omul potrivit din atac.

Care e singurul transfer de la Dinamo pus sub semnul întrebării de Cornel Dinu

Dinamo a avut o perioadă de transferuri fulminantă, în care a bifat şi o revenire la echipă. E vorba despre Adam Nemec, care a venit de la Pafos, la 35 de ani, şi care, în viziunea lui Cornel Dinu, nu ar mai fi acelaşi jucător din urmă cu doi ani:

"În primul rând, Cosmin nu a adus cât îi trebuie. (n.r. - Tot îi mai trebuie?) Sută la sută. În prima repriză (n.r. - cu FC Botoşani), Dinamo a jucat cu şase jucători cu randament scăzut. Grigore nu a avut siguranţă, Răuţă nu ştiu ce caută pe acolo pe la mijloc la o echipă cu pretenţiile lui Dinamo, Fabbrini mai mult şi-a driblat umbra şi nu a avut niciun fel de eficienţă. Despre Măgureanu se spune că e un jucător talentat, dar nu a confirmat cât a jucat în prima repriză. La fel, Nemec, nu ştiu cât mai poate Nemec", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

"Am convingerea că la ora actuală Cosmin Contra e mult mai indicat şi poate să dea un randament mult mai mare ca antrenor de club decât în perioada în care a fost la naţională. Şi dacă vin jucători din liga a doua din Spania sau chiar mai jos au, totuşi au şcoala făcută la zi, adică s-a văzut pe ei că sunt prieteni cu mingea. 

Eu pe Cosmin Contra l-am luat cu câteva milioane de la clubul sportiv şcolar de la Timişoara. El este un temperamentel, de aceea am mai avut nişte ciondăneli eu cu el. Dar tatăl fotbalistic nu se poate decât împăca cu copilul care devine fotbalist şi antrenor. Eu am încredere în Cosmin Contra antrenorul de club şi antrenor la Dinamo", a mai spus Cornel Dinu. 

Printre plecări se numără Piscitelii, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, N'Diaye, Montini, Mrzljak şi Daniel Popa. Dinamo s-a întărit cu Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Gonzalez, Nemec, Borja Valle, Tomas Mejias şi Camara şi îl aşteaptă şi pe atacantul Guillermo Fernandez Hierro, care e liber de contract şi despre care s-a spus că s-ar fi înţeles cu alb-roşii. În plus, luni a fost anunţat şi transferul lui Rene Roman.

 

 

Afla mai multe despre: cornel dinuadam nemecdinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare