Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Să nu facă greşeala să meargă la FCSB!” Victor Piţurcă blochează mutarea sezonului în fotbalul românesc

EXCLUSIV | ”Să nu facă greşeala să meargă la FCSB!” Victor Piţurcă blochează mutarea sezonului în fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

Ianis Hagi la FCSB? La Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, Victor Piţurcă a vorbit despre posibila mutare a lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa la echipa lui Becali

Gazeta Sporturilor scrie că Gigi Becali este gata să facă o mega ofertă pentru Ianis Hagi, fotbalist la Viitorul Constanţa. 3.5 milioane de euro şi 30% dintr-un viitor transfer în străinătate i-ar propune Becali lui Hagi, o ofertă fără precedent în România. 

Fostul selecţioner al României nu consideră însă oportun transferul lui Hagi Jr. la formaţia lui Gigi Becali. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Piţurcă a comentat posibila trecere a lui Ianis la FCSB şi a avertizat: ”Eu cred că Ianis nu trebuie să facă greşeala asta să meargă la FCSB. Are şanse să i se întâmple ce mi s-a întâmplat şi mie şi lui Gică Hagi” i-a mărturisit Piţurcă lui Dan Udrea

Fost antrenor în Ghencea între 2000 şi 2002, între 2002 şi 2004, dar şi în 2010, Victor Piţurcă crede că Ianis ar trebui să mai rămână un an la Viitorul Constanţa: ”Eu aş prefera să mai rămână un an la Viitorul. După un an ar putea să meargă la un club mare. Acum e important cum va evolua la naţională, dacă va juca titular şi e îndreptăţit să joace” spune fostul selecţioner.

În opinia sa, Ianis Hagi este mai periculos decât Nicolae Stanciu: ”Dacă e introdus de Cosmin Contra şi joacă bine, Ianis are mari şanse să urce” a mai adăugat Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piţurcăgigi becaliianis hagi 

viewscnt
Articole similare