Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Să nu uităm ce a păţit Piţurcă!". Verdict în privinţa lui Mirel Rădoi din partea unui dinamovist

EXCLUSIV | "Să nu uităm ce a păţit Piţurcă!". Verdict în privinţa lui Mirel Rădoi din partea unui dinamovist
Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Florentin Petre, i-a analizat pe cei doi selecţioneri ai României. De asemenea, s-a arătat dezamăgit de modul în care a fost tratat fostul selecţioner al României, Cosmin Contra.

"Mutu trebuie să aibă continuitate în primul rând, cu toate că îi va fi foarte greu. Preia o echipă care a făcut o performanţă extraordinară în ultima perioadă. Dar, cum îl ştiu ambiţios şi cu calitatea pe care a dobândit-o în timp, că a lucrat şi el cu mari antrenori, are ABC-ul la zi din punctul ăsta de vedere îi doresc să facă performanţă şi să depăşească ceea ce a realizat în trecut echipa naţională", a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport. 

Florentin Petre l-a încurajat pe Mirel Rădoi şi a dat exemplul lui Victor Piţurcă: "Era normal, din punctul meu de vedere. Nu contează ce vârstă are. Am auzit că toată lumea cerea să vină un antrenor cu experienţă. Poate, dar să nu uităm că şi Piţurcă a păţit la fel. Când a venit la echipa naţională de tineret, a calificat-o, după aceea a calificat şi echipa mare la Campionatul European. Nu contează vârsta, importantă este calitatea lui, felul cum vede fotbalul, felul cum simte jucătorul de fotbal. Din punctul meu de vedere, era îndreptăţit. Chiar dacă a jucat la Steaua atâţia ani, suntem prieteni şi îl respect extrem de mult, pentru că a avut rezultate. A reuşit o performanţă extraordinar de mare cu echipa naţională de tineret, trebuia să meargă mai departe, aşa mi se pare normal", a mai spus dinamovistul. 

De asemenea, Florentin Petre consideră că fostul selecţioner merita mai mult respect: "Am vorbit şi cu Adi, este finul meu, iar Contra este prietenul meu, pentru că am jucat atâţia ani împreună. Merita un respect mai mare faţă de ceea ce i s-a oferit în ultima perioadă. La cum îl ştiu eu, el oricum îşi revine repede, pentru că are calitate. Momentul lui îl cunosc foarte repede şi cu siguranţă îşi va reveni. Dar eu cred că s-au grăbit un pic şi trebuiau să îl respecte mult mai mult pe Cosmin". 

 

Afla mai multe despre: florentin petremirel radoiadrian muturomania 

viewscnt
Articole similare