Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Să plece în străinătate cât mai repede şi să iau banii pe el". Gigi Becali şi-a făcut planul cu Florinel Coman

EXCLUSIV | "Să plece în străinătate cât mai repede şi să iau banii pe el". Gigi Becali şi-a făcut planul cu Florinel Coman

Fotbal

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are planuri mari cu Florinel Coman. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani e cel mai urmărit jucător al echipei şi are deja ofertele care i-ar permite să plece pentru prima dată din România.

Florinel Coman este cel mai bine cotat fotbalist din campionatul intern. Iar Gigi Becali e pregătit să dea lovitura cu el. FCSB ar putea încasa o sumă mare de bani, după utimele oferte sosite: "Îi urez să vină să câştigăm campionatul, să plece în străinătate cât mai repede şi să iau banii pe el. A lipsit, dar o să vină luni. A dat mesaj", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

De asemenea, Gigi Becali aşteaptă reuarea campionatului, pentru a se lupta la titlu cu CFR Cluj şi U Craiova. Omul de afaceri consideră că situaţia în fotbal poate fi ţinută sub control, deşi lumea se confruntă cu pandemia de coronavirus: "Toată lumea va merge pe o singură soluţie, să începem cât mai repede. Trebuie să începem activitatea, nu e ceva care să ne oprească activitatea în loc", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că federaţia şi LPF lucrează cu trei scenarii pentru reluarea meciurilor de fotbal, în datele de 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare