Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Să se autosesizeze FRF şi CCA” Viitorul vrea VAR în Liga I, după atacul la Ianis: ”Să se găsească soluţii”

EXCLUSIV | ”Să se autosesizeze FRF şi CCA” Viitorul vrea VAR în Liga I, după atacul la Ianis: ”Să se găsească soluţii”

Farul Constanța

Comentarii

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul, speră ca FRF şi CCA să ia măsuri după faultul extrem de dur asupra lui Ianis Hagi, nesancţionat de arbitrul Marcel Bîrsan.

Viitorul nu va face demersuri suplimentare la comisiile din Liga I, dar speră ca FRF şi CCA să se autosesizeze după ce s-a întâmplat pe teren la Sepsi - Viitorul.

Nu, nu am avut niciun fel de discuţie. Am discutat între noi şi poziţia oficială a fost cea pe care a exprimat-o Gică în conferinţa de presă. E clar pentru toată lumea ce s-a întâmplat acolo. Dacă cineva ar trebui să ia măsuri, se poate autosesiza, nu e neapărat nevoie ca noi să depunem demersuri.

Eu nu l-am văzut pe Ianis de la momentul de după jocul de Sfântu Gheorghe. Sincer să fiu, nu am fost în stare să mă uit la reluări. Eu cred că nu trebuie să fii arbitru. Orice om normal care ar fi văzut.... adică pot să înţeleg faptul că arbitrul a fost mascat, nu a văzut.... acum sunt patru şi niciunul nu a văzut. Însă, tu, ca om, în momentul în care stai 2-3 minute lângă victima respectivă şi vezi că are răni care sângerează pe genunchi, ce poţi să înţelegi?

Cu siguranţă ne-ar prinde bine arbitrajul video şi în campionatul nostru. Sigur, pentru a implementa sistemul, e nevoie de bani. Dacă banii ăştia nu se găsesc şi trebuie să fim noi aceia care să îi punem la dispoziţie, va fi dificil. Sperăm să se găsească soluţii. Ştiu eu, nişte sponsori tehnici care să poată furniza astfel de servicii. Şi să nu uităm că lucrurile nu se pot face peste noapte. Ele durează, pentru că trebuie pregătiţi şi specialiştii. Nu te duci în studio şi iei o decizie pur şi simplu”, a spus Cristian Bivolaru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianisviitorulbivolaru 

viewscnt
Articole similare