Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Săgeţi către austrieci din partea lui Hanca: ”Am văzut aseară cine a fost cel mai bun!” Căpitanul Cracoviei nu uită şi nu iartă

EXCLUSIV | Săgeţi către austrieci din partea lui Hanca: ”Am văzut aseară cine a fost cel mai bun!” Căpitanul Cracoviei nu uită şi nu iartă
Comentarii

Sergiu Hanca îi ”trage de urechi” pe fotbaliştii Austriei după victoria României din deplasare, scor 2-3, din Liga Naţiunilor.

Căpitanul Cracoviei s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de selecţionerul Austriei, Franco Foda, care a spus că echipa sa nu are nevoie în lot de niciun jucător al României.

”Mă bucur că le-am dat o palmă pentru că ei au fost cam aroganţi cu noi şi aşa se întâmplă când eşti arogant şi ceilalţi îşi văd de treaba lor şi muncesc pentru a avea rezultate, mă refer la austrieci.

Antrenorul lor vorbea că n-are nevoie de niciun jucător de la noi, că jucătorii lor sunt mai buni, am văzut aseară cine a fost cel mai bun. Cred că aseară a fost un fotbal foarte plăcut al naţionalei României, cred că toţi jucătorii, de la primul, inclusiv eu care am stat în tribună, până la ultimul care a jucat pe teren toate minutele şi-a dorit cu adevărat victoria şi toată lumea a fost pozitivă. Cel important e că am început bine această campanie şi ne dă încredere pentru luna viitoare când vor fi trei meciuri importante.”, a declarat Sergiu Hanca, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Extrema dreaptă, care poate evolua şi fundaş pe aceeaşi parte, consideră că fotbaliştii români sunt subapreciaţi în comparaţie cu cei austrieci.

”Poate voi, cei din afara echipei naţionale, a grupului care a fost săptămâna asta, nu vă gândeaţi, dar noi în interior toată lumea era pozitivă şi am venit la victorie, nu am venit să ne apărăm sau să scoatem egal. De după meciul cu Irlanda de Nord, am analizat meciul cu Irlanda de Nord, apoi i-am analizat pe cei din Austria, am decis că mergem să câştigăm puncte. Am spus-o si eu, s-a demonstrat şi aseară pe teren, fotbalistul român are calităţi foarte bune, are valoare certă, suntem subevaluaţi faţă de austrieci, totul e de atitudine, de grup, să fim pozitivi şi de curaj.”, a adăugat Sergiu Hanca.

Afla mai multe despre: sergiu hancaromaniaaustria 

viewscnt
Articole similare