Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Salariu de 3,6 milioane de euro pentru Budescu. Marius Şumudică a dezvăluit ce va face mijlocaşul român: ”Nu se mai întâlneşte cu banii ăştia”

EXCLUSIV | Salariu de 3,6 milioane de euro pentru Budescu. Marius Şumudică a dezvăluit ce va face mijlocaşul român: ”Nu se mai întâlneşte cu banii ăştia”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că Budescu este foarte mulţumit de salariul pe care-l câştigă la Al Shabab, 1,8 milioane de euro pe sezon şi sunt şanse extrem de mici să plece din Arabia Saudită.

Plecarea lui Marius Şumudică de la Al Shabab a adus după sine şi zvonul că Budescu ar putea părăsi şi el campionatul Arabiei Saudite. S-a scris că ar fi dorit de FCSB, CFR Cluj şi Gaziantep Gazişehir - echipa unde a ajuns Şumudică - dar fostul antrenor al Astrei a lămurit situaţia fostului internaţional român.

Marius Şumudică susţine că Budescu are un salariu uriaş la Al Shabab şi sunt şanse extrem de mici să plece de acolo în următorii doi ani:

”Budescu are 1,8 milioane salariu. Cine să îi dea banii ăştia? În România nu există nimeni să îi dea banii ăştia, oricât ar vrea Budescu să se întoarcă. Noi nu putem să plătim banii aştia. El mai are 2 ani de contract, 3,6 milioane euro. I-am spus ”trebuie să fii nebun la cap să pleci.” Indiferent, şi dacă mă antrenez în parc de 3 ori, ce să faci? Asta e. Stau să îmi iau banii, 3,6 milioane. Fiindcă nu mă mai întâlmesc cu banii ăştia. Să vină în România pe 10-15 mii?”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare