Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Salariu şocant de mare în Liga 1: aproape 2,5 milioane de euro pe sezon. A semnat pe loc. Cine îl încasează

EXCLUSIV | Salariu şocant de mare în Liga 1: aproape 2,5 milioane de euro pe sezon. A semnat pe loc. Cine îl încaseazăgalerie foto

Superliga

Comentarii

O echipă din Liga 1 îşi permite să plătească un salariu şocant de mare pentru Liga 1: aproape 2,5 milioane de euro, în care sunt însă incluse şi primele. Este vorba despre CFR Cluj, care a ţinut neapărat să-l păstreze pe Dan Petrescu, cel care avea mai multe oferte.

Campioana României plăteşte cel mai mare salariu din istoria Ligii 1. Din informaţiile Telekom Sport, Dan Petrescu are o remuneraţie anuală de 2,5 milioane de euro, în care sunt însă incluse şi bonusurile pentru performanţă. Este cel mai mare salariu plătit vreodată de o echipă din Liga 1. Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat trei titluri consecutive, a ajuns anul trecut în primăvara Europa League şi în acest an este calificată în grupele Europa League.

Dan Petrescu, salariu şocant de mare pentru Liga 1

Fostul fundaş al lui Chelsea este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români. Mai ales în fotbalul românesc, Dan Petrescu a dovedit abilităţi care au adus performanţe cu mult peste media Ligii 1. Antrenorul în vârstă de 52 de ani are deja patru titluri de campion în România, dintre care trei sunt consecutive şi au fost câştigate cu CFR Cluj. În plus, a dus-o pe CFR Cluj în primăvara Europa League şi în acest an a reuşit să califice echipa în grupele competiţiei, performanţe tot mai rare pentru fotbalul românesc.

Însă valoarea lui Dan Petrescu se regăseşte şi în salariu pe care el în cere echipelor pe care îl antrenează. ”Bursucul” este printre cei mai scumpi antrenori români, însă cei de la CFR Cluj au acceptat să-i plătească un salariu foarte mare, în condiţiile în care Dan Petrescu aduce sume importante la bugetul clubului, prin performanţele pe care le realizează.

Din informaţiile Telekom Sport, Dan Petrescu are un salariu şocant de mare pentru Liga 1, aproape 2,5 milioane de euro pe sezon, sumă în care sunt însă incluse şi bonusurile.

Cum a reuşit Dan Petrescu să obţină cel mai mare salariu din istoria Ligii 1

Fostul mare internaţional român a primit o mărire de salariu la finalul anului trecut. Atunci, din informaţiile Telekom Sport, Dan Petrescu a fost curtat intens de mai multe echipe şi avea trei oferte foarte clare. Cele trei echipei au încercat să-l atragă şi cu un salariu foarte mare. Însă şefii lui CFR Cluj n-au dorit să-l piardă şi i-au oferit un nou contract, cu un salariu şocant de mare pentru Liga 1, 2,5 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Este cel mai mare salariu plătit vreodată de o echipă din Liga 1.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare