Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Salariul pe care CFR trebuie să i-l ofere lui Budescu pentru a face transferul anului în Liga 1. Detalii din interior

EXCLUSIV Salariul pe care CFR trebuie să i-l ofere lui Budescu pentru a face transferul anului în Liga 1. Detalii din interior

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, impresarul lui Constanin Budescu, Florin Lovin, a vorbit despre varianta trecerii mijlocaşului de la FCSB la rivalii de la CFR Cluj.

Budescu şi conducerea FCSB au un conflict rece în utlimele săptămâni, jucătorul fiind evident nemulţumit de modul în care a fost tratat. Schimbat la pauză în trei dintre partidele jucate de FCSB în play-off, Budescu i-a transmis lui Nicolae Dică, dar şi patronului clubului că preferă să fie rezervă şi să intre câteva minute pe final, decât să se mai regăsească în situaţia de a ieşi de pe teren după prima repriză.

În acest context, CFR a anunţat că îşi doreşte să înceapă negocierile pentru Budescu şi că se află în poziţia financiară de a plăti clauza de reziliere în valoare de 3 milioane de euro.

 


Ce salariu şi-ar dori Budescu
Se pune însă problema dacă CFR e capabilă în acest moment să-i ofere lui Budescu un salariu suficient de mare încât acesta să plece de la FCSB sau să refuze eventualele oferte venite din străinătate. Florin Lovin spune că ardelenii au trebui să pluseze serios pentru a-l convinge pe mijlocaş.

În prezent, Budescu încasează de la FCSB 360.000 de euro anual: 240.000 reprezentând salariul, plus o primă anuală de 100.000 euro, plătibilă într-o singură tranşă.

Lovin spune că o ofertă convenabilă pentru Budescu ar fi undeva între 500.000 şi 600.000 euro.

"Budescu este ofticat de ceea ce se întâmplă. Nu e normal ca un jucător atât de important pentru Steaua să nu joace.

Nu cred că CFR nu ar putea plăti aceşti bani, trei milioane, la ce transferuri au făcut. Dacă au dat un milon şi ceva pe Ioniţă şi săracul joacă două minute... Poţi să dai şi trei milioane pe Budescu.

Să pleci de la Steaua la altă echipă din România, din punct de vedere financiar trebuie să pleci undeva poate cel puţin 50% mai mult, la salariu. Şi mă îndoiesc că o echipă din România poate să plătească un salariu de 5-600.000 de euro.

Dacă CFR ne cheamă la discuţii şi spune că plăteşte clauza şi să vorbim despre salariu, Budescu, dacă se va simţi confortabil şi atras de proiectul CFR, probabil că se va întâmpla!
", a declarat Florin Lovin la Telekom Sport.

Citeşte şi:
Scenariu incredibil! De ce jucătorii de la FCSB ar fi vrut să piardă intenţionat meciul de la Iaşi

 

Afla mai multe despre: budescusalariuliga 1transferfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare