Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Salut decizia lui Mirel Rădoi” Florin Răducioiu explică de ce Camora este o soluţie bună pentru echipa naţională: "Are atitudine şi mentalitate de învingător!"

EXCLUSIV ”Salut decizia lui Mirel Rădoi” Florin Răducioiu explică de ce Camora este o soluţie bună pentru echipa naţională: "Are atitudine şi mentalitate de învingător!"
Comentarii

Mario Camora a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a României. Fundaşul campioanei CFR face parte din lotul cu care Rădoi atacă barajul cu Islanda.

Invitat în studioul Telekom Sport, Florin Răducioiu, unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria echipei naţionale a vorbit despre convocarea în premieră a lui Mario Camora la prima reprezentativă:

”Rădoi este conştient că are nevoie de un jucător cu experienţă în aceste două meciuri. Pare o mişcare logică, acum să vedem dacă vom juca. Salut această decizie a lui Mirel Rădoi” a mărturisit Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”E un jucător cu multă experienţă, cu mentalitate de învingător. Are un CV important, cred că îl poate folosi ca fundaş central, ca fundaş stânga, are variante. Este un jucător foarte bun, foarte concentrat pe timpul meciurilor, ba chiar cred că poate şi marca goluri. Are atitudine, ceea ce contează mult” a mai spus fostul mare internaţional român.

Camora, convocat în premieră la echipa naţională de Mirel Rădoi

Mario Camora (33 de ani) joacă în România, la CFR Cluj, din 2011 şi în toamna acestui an a devenit cetăţean român. Despre căpitanul lui CFR se vorbeşte că ar putea fi o soluţie pentru flancul stâng al naţionalei de multă vreme, însă discuţiile s-au concretizat odată cu numirea lui Mirel Rădoi selecţioner.

Mirel Rădoi l-a convocat pe Mario Camora la echipa naţională pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria după ce, în prealabil, a dezvăluit că este dispus să cheme şi jucători străini. Chiar dacă s-a vorbit, în trecut, de Eddy Gnohere sau Dumitru Cardoso, până la urmă Camora a fost cel chemat la echipa naţională.

Cu patru titluri câştigate în Liga 1 şi experienţă în cupele europene, Camora este o soluţie pentru echipa naţională, motiv pentru care Rădoi l-a convocat. Rădoi, în urmă cu doar câteva zile, declara că aşteaptă să se clarifice situaţia lui Camora pentru a îl chema la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: florin răducioiumario camoramirel rădoi 

viewscnt
Articole similare