Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Salvatorul Fortes! "Un transfer la FCSB ne-ar rezolva problemele financiare". Unde ar ajunge banii pentru portughez

EXCLUSIV | Salvatorul Fortes! "Un transfer la FCSB ne-ar rezolva problemele financiare". Unde ar ajunge banii pentru portughez
Comentarii

FCSB l-a luat pe Rusescu, dar finanţatorul a anunţat că s-a intâlnit cu impresarul portughezului Fortes, de la Gaz Metan, şi că va forţa un transfer. Oferta pentru atacantul de 23 de ani vine cu cinci zile înaintea duelului direct de la Mediaş.

"Nu ştiu dacă e vreun joc psihologic, poate e de partea noastră, poate joacă mai bine Fortes. El aparţine de Gaz Metan şi nu cred că are cum să intre pe teren şi să nu dea totul. Din contră, va demonstra că merită să fie dorit de FCSB. Are o motivaţie foarte mare să ajungă cât mai sus. Nu ştiam că impresarii lui Fortes s-au întâlnit cu Gigi Becali.

Dacă cele două cluburi se vor înteţelege, pentru noi va fi foarte bine. Sunt câteva probleme care ar trebui rezolvate. Probabil un asemenea transfer ar salva şi situaţia noastră de la club. Noi suntem în insolvenţă şi ne-ar ajuta foarte mult, dar eu sper să mai păstrez aceşti jucători cel puţin şase luni. Oricum, Fortes aparţine şi de Braga. Avem şi noi câteva procente, dar au şi cei de la Sporting Braga.

L-am preluat cu 4-5 kilograme în plus, dar a venit direct din vacanţă. Acum cred că mai are în plus 2,5 kilograme, dar e un băiat ambiţios. Vine la antrenament înainte cu o oră şi dă maximum, ceea ce e cel mai important" , a declarat antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mediasgaz metanfcsbrusescufortesgigi becali 

viewscnt
Articole similare