Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sânmărtean, la Al Ittihad. Salariul uriaş pe care îl va câştiga la arabi. "A semnat din vară!"

EXCLUSIV | Sânmărtean, la Al Ittihad. Salariul uriaş pe care îl va câştiga la arabi. "A semnat din vară!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dolce Sport şi www.dolcesport.ro au aflat că Lucian Sânmărtean (34 ani) a semnat un contract pe o durată de un an şi jumătate cu Al Ittihad, echipa antrenată de Victor Piţurcă.

[sondaj=72]

UPDATE 21:34 Contactată de Dolce Sport, Anamaria Prodan, impresarul lui Sânmărtean, a confirmat:

"Ne-am înţeles. A semnat din vară. Arabii nu au discutat cu Steaua să-l transfere de acum. A semnat pe un an cu opţiune de prelungire pe încă un an. Dacă Al Ittihad se va înţelege cu Gigi Becali de acum, fără niciun fel de problemă va pleca în cantonament acolo. Este un salariu foarte mare pe care îl va câştiga acolo. Dacă nu pleacă de acum, orice se va întâmpla până în vară, contractul rămâne valabil. Arabii vor să-l ia foarte mult încă de acum însă. Gigi Becali cere pe el o sumă modică" - a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Mijlocaşul va câştiga în Arabia Saudită un milion de euro anual, iar arabii anunţă că Steaua l-a lăsat să plece gratis, fără a cere vreun ban în schimbul său. Totuşi, impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că şefii roş-albaştrilor vor în schimbul jucătorului o sumă modică

Sânmărtean se va alătura echipei lui Piţurcă peste o săptămână, Al Ittihad urmând să intre de mâine într-un cantonament în Dubai.

Lucian Sânmărtean a avut parte de un an 2014 excepţional, fiind ales jucătorul anului într-un sondaj lansat pe site-ul www.dolcesport.ro, în care au votat peste 30.000 de oameni.

Vezi în video pe www.dolcesport.ro tot ce a spus Anamaria Prodan!

Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani

viewscnt
Articole similare