Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Săpunaru, înapoi în Liga I. Un club de mare tradiţie pregăteşte marea lovitură: "Vorbim foarte des"

EXCLUSIV | Săpunaru, înapoi în Liga I. Un club de mare tradiţie pregăteşte marea lovitură: "Vorbim foarte des"

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus cu 2-0 în meciul cu Csikszereda şi a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga I. Cu patru etape rămase de disputat până la finalul play-off-ului, giuleştenii au un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului 3, CS Mioveni, loc care asigură prezenţa în barajul de promovare.

"Nu aş vrea să vorbesc despre viitor, pentru că viitorul nostru apropiat înseamnă promovarea. Trebuie să luăm totul pas cu pas, să ne realizăm obiectivul principal care era promovarea în prima ligă şi vom vedea ce se va întâmpla în funcţie de ce se va întâmpla la finalul acestui campionat" , a declarat Daniel Niculae la Telekom Sport.

Cooptat în conducerea clubului, Daniel Niculae a vorbit şi despre o posibilă revenire a lui Săpunaru la Rapid, la şase ani de la ultima sa experienţă în Giuleşti. Ajuns la 37 de ani, fundaşul central a fost informat de antrenorul lui Kayserispor că nu va mai rămâne la echipă după încheierea contractului scadent în vara acestui an.

"Eu cu Cristi suntem prieteni şi nu trebuie să avem motive ca să vorbim, suntem prieteni, vorbim foarte des, nu trebuie să ascundem lucrul acesta. Ar fi un lucru extraordinar dacă s-ar întoarce Cristi la Rapid, normal că îmi doresc să vină alături de noi, de echipă, ar fi un avantaj enorm pentru Rapid, ar fi un lucru extraordinar pentru suporterii Rapidului şi pentru tinerii jucători ai Rapidului" , a mai spus Daniel Niculae.

Săpunaru, dorit şi de Universitatea Craiova

Conform 3minute.net, Mihai Rotaru este interesat de aducerea lui Cristian Săpunaru, pe care l-a dorit şi în trecut, la Universitatea Craiova. 

Sursa citată anunţă că Săpunaru este un fotbalist îndrăgit de fanii olteni, iar transferul acestuia s-ar putea realiza după modelul celui al lui Marius Constantin, un alt fotbalist cu experienţă care s-a impus rapid în defensiva Craiovei în actuala stagiune.

  • Kayserispor e clubul pentru care Cristian Săpunaru a jucat cele mai multe meciuri din carieră, 105 la număr, cu unul mai mult decât la FC Porto
  • În Turcia, apărătorul central a mai evoluat la Denizlispor, iar în România ultima dată a jucat la Astra Giurgiu

Afla mai multe despre: rapidsapunaru 

viewscnt
Articole similare