Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Săpunaru şi Ioniţă, primele transferuri pentru Liga 1 la Rapid? Mihai Iosif îi aşteaptă cu braţele deschise: "Avem un buget stabilit"

EXCLUSIV | Săpunaru şi Ioniţă, primele transferuri pentru Liga 1 la Rapid? Mihai Iosif îi aşteaptă cu braţele deschise: "Avem un buget stabilit"

Rapid

Comentarii

Rapid e cu gândul la transferuri după ce a promovat în Liga 1. Va fi prima prezenţă pe prima scenă a fotbalului românesc din 2015 încoace, iar Mihai Iosif nu vrea să se facă de râs aşa că aşteaptă tranferuri din partea conducerii. Antrenorul din Giuleşti aşteaptă nume grele la Rapid şi a spus că îi va fi greu să renunţe la fotbaliştii cu care a promovat.

Săpunaru şi Alex Ioniţă, primele transferuri pentru Liga 1? Mihai Iosif a vorbit despre venirea lor la Rapid

Cu promovarea asigurată la finalul sezonului de Liga 2, Rapidul a început deja să pregătească viitoarea stagiune, când va participa în Liga 1. Cum diferenţa de nivel e una foarte mare, giuleştenii au nevoie de jucători cu experienţă pe prima scenă, iar primii doi pe care îi cheamă în Giuleşti sunt Cristi Săpunaru (37 de ani) şi Alex Ioniţă (26 de ani).

Rapidişti pur sânge, cei doi n-au cum să refuze oferta de a juca din nou pentru clubul pe care-l iubesc. În direct la Telekom Sport, Mihai Iosif a spus că îşi doreşte foarte mult ca ei doi să ajungă la echipă. "Săpun" mai are un an de contract cu Kayserispor, în Turcia, iar Ioniţă are o situaţia delicată, fiind suspendat pentru dopaj.

Astra a retrogradat în Liga 2, iar lui Ioniţă ar trebui să-i fie uşor să ajungă înapoi în Giuleşti. ”Intrarea în playoff a fost un bonus pentru noi, iar promovarea un jackpot! Nu avea rost să vorbim cu X sau Y, pentru că nu vrem să minţim oamenii. Sentimental, mi-e greu (n.r să renunţe la jucători care au promovat). Decizia o vom lua cu toţii. Jucătorii care au promovat sunt eroi pentru totdeauna. Aşa vor rămâne în inima rapidiştilor. Eu sunt pregătit să vorbesc cu oricare dintre ei, pentru că toţi, absolut toţi, sunt în inima mea. Klopp a zis de Wijnaldum că a pierdut un prieten. Asta simt şi eu, dar sper să rămânem prieteni pentru totdeauna.

Ni-l dorim pe Săpunaru, categoric. Mai departe, nu ştiu. Nu ştiu sumele, nu vreau să intru în detalii financiare, dar avem un buget stabilit.

(n.r Ce gen de jucători vrea să transfere) Săpunaru este un exemplu. În afară de faptul că este rapidist, nu ştiu câte cluburi şi-l pot permite. Ioniţă este şi el o ţintă, da. Noi îl vom ajuta, cu siguranţă. Ştie ce înseamnă Rapid, ştie la ce se înhamă şi ne-am dori să profităm de calităţile sale fotbalistice”, a spus Mihai Iosif, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidtransferuriionitasapunarumihai iosifexclusiv 

viewscnt
Articole similare