Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal uriaş în tenisul românesc. Mergea, Pavel şi Copil sunt cei vizaţi

EXCLUSIV | Scandal uriaş în tenisul românesc. Mergea, Pavel şi Copil sunt cei vizaţi

Tenis

Comentarii

Florin Mergea a refuzat să participe la ultima partida disputată de echipa României în Cupa Davis, pierdută, scor 1-4, în faţa reprezentativei Austriei.

Deşi se apropie întâlnirea cu Israel din Cupa Davis, scandalul ia amploare în interiorul reprezentativei României. Sursele Telekom Sport au aflat adevăratul motiv al supărării lui Florin Mergea. Jucătorul de dublu a refuzat convocarea pentru meciul cu Austria, astfel încât Horia Tecău a făcut pereche atunci cu Nicolae Frunză.

Florin Mergea este nemulţumit de faptul că Andrei Pavel, căpitanul nejucător al României, deşi este prezent la turneele din circuitul masculin, nu merge niciodată să-i urmărească din tribune pe reprezentanţii României. În plus, meciul cu Israel va fi ultimul pentru Andrei Pavel, care va renunţa la actuala funcţie şi se va concentra pe colaborarea cu Simona Halep.

Nemulţumirea lui Mergea a fost confirmată şi de Marius Copil, într-un interviu acordat exclusiv pentru Telekom Sport: "România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei.

Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita. Mi-aş dori să văd oamenii din tenisul românesc că se ocupă mult mai mult de tinerii care vin din spate. Mie mi se pare că jucătorii tineri nu sunt ajutaţi cu nimic, nu sunt îndrumaţi bine, chiar nu mi se pare normal".

Afla mai multe despre: andrei pavelflorin mergeacupa davisromaniaaustria 

viewscnt
Articole similare