Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal uriaş în vestiarul celor de la FCSB. Budescu, tot mai aproape de plecare: "E incredibil ce se întâmplă"

EXCLUSIV | Scandal uriaş în vestiarul celor de la FCSB. Budescu, tot mai aproape de plecare: "E incredibil ce se întâmplă"

Fotbal

Comentarii

După ce, în ziua meciului cu Iaşi, a apărut informaţia că Budescu s-ar fi întâlnit cu şefii celor de la CFR Cluj pentru a negocia o eventuală mutare sub comanda lui Dan Petrescu, partida din Copou se pare că a umplut paharul pentru mijlocaşul roş-albaştrilor.

La fel ca-n nenumărate partide din play-off-ul Ligii I, Constantin Budescu a fost schimbat în pauza meciului cu CSM Poli Iaşi. Deşi în trecut mijlocaşul roş-albaştrilor a ieşit public şi a explicat că nu este mulţumit de atitudinea staff-ului celor de la FCSB, Nicolae Dică se pare că n-a fost impresionat de declaraţiile lui Budescu. În apărarea mijlocaşului a sărit chiar impresarul său, Florin Lovin.

"E incredibil ce se întâmplă. Nu înţeleg atitudinea antrenorului sau a patronului. Nu ştim exact cine face aceste schimbări. Ca patron sau ca antrenor, e incredibil că nu-ţi urmăreşti interesul. Nu ai cum să scoţi un jucător ca Budescu şi să strici o relaţie cu el. Cred că acolo trebuie să existe o discuţie bărbătească după primul meci din play-off.

A fost o discuţie, dar a rămas fără concluzii. Drept dovadă, meci de meci, Budescu este schimbat după prima repriză. Cel mai bun om al tău este eliminat. Cel mai grav este că a început să nu-l mai afecteze. Când simţi o atitudine urâtă din partea antrenorilor şi a patronului, nu este bine pentru nimeni" , a declarat impresarul lui Constantin Budescu, Florin Lovin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: budescudan petrescuiasifcsbliga 1florin lovin 

viewscnt
Articole similare