Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Dinamo! Un jucător important a vrut să plece din cauza fanilor! Reacţia lui Rednic: ”Era foarte supărat”

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Dinamo! Un jucător important a vrut să plece din cauza fanilor! Reacţia lui Rednic: ”Era foarte supărat”

Dinamo București

Comentarii

Situaţia la Dinamo este din ce în ce mai grea, iar lucrurile sunt departe de a se rezolva chiar şi după venirea lui Mircea Rednic. Cu două remize în meciurile cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna, ”Puriul” are acum noi probleme.

UPDATE Întâlnirea lui Armando Cooper cu şefii clubului a luat sfârşit. Acesta a primit asigurări că Dinamo are nevoie de serviciile sale şi că incidentul cu fanii roş-albilor va rămâne unul izolat. Astfel, cel puţin pentru moment situaţia a fost dezamorsată.

Nu pleacă, nu se pune problema. Înţeleg supărarea suporterilor. Este regretabil că se depăşeşte orice grad de civilizaţie. Nu putem tolera derapajele rasiale. Cooper are contract pe trei ani şi îl va duce la bun sfârşit”, a spus Alexandru David, preşedintele lui Dinamo.


Cooper a cerut rezilierea contractului aseară, imediat după joc. Era supărat pe incidentul cu fanii, dar s-a răzgândit. Penedo nu se pune problema să ceară rezilierea sau să îşi dorească să plece. Am nevoie de amândoi, am nevoie de toţi jucătorii. Nu pleacă nimeni până în iarnă”, a spus Rednic, pentru Telekom Sport.

Am încercat să-l conving să nu-şi rezilieze contractul. Sfatul meu este să se concentreze pe fotbal fiindcă are talent. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, însă în momentul de faţă trebuie să se concentreze pe joc. Îl susţin, dar ceea ce s-a întâmplat ieri m-a întristat foarte mult. Vreau să ia cea mai bună decizie fiindcă are talent şi ar putea să ne ajute în continuare. Decepţia e atât de mare când văd locul din clasament, nu sunt obişnuit cu acest lucru, nici Dinamo nu e obişnuită cu poziţia asta”, a spus Jaime Penedo, pentru Telekom Sport.

Armando Cooper a dorit să plece de la Dinamo, după scandalul de la meciul cu Concordia Chiajna. Ultraşii dinamovişti au scandat şi au făcut mai multe gesturi rasiste la adresa lui Cooper, iar spiritele puteau degenera chiar în timpul partidei. Fotbalistul se află acum la RIN, la sediul clubului, pentru a purta o discuţie cu şefii lui Dinamo.

Înjurat de suporteri, Cooper şi-a pierdut calmul şi a părut că vrea să riposteze. A fost repede calmat de stewarzi şi de oamenii din staff-ul lui Dinamo.

SUPORTERII DINAMOVIŞTI AU FĂCUT SCANDAL LA FINALUL MECIULUI

Afla mai multe despre: dinamoscandalcooperpenedo 

viewscnt
Articole similare