Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Iaşi! Tibor Selymes şi Horia Sabo, acuzaţi că şi-au inventat boli penturu a evita concedierea. Cum au intrat în concediu medical

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Iaşi! Tibor Selymes şi Horia Sabo, acuzaţi că şi-au inventat boli penturu a evita concedierea. Cum au intrat în concediu medical

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi traversează o perioadă tulbure în acest sezon, iar certurile dintre conducători au ajuns la un nou nivel.

Conform informaţiilor Telekom Sport, angajaţii vizaţi de procedura de reorganizare, care au primit notificari de preaviz la începutul acestui an sunt bănuiţi de conducătorii clubului că şi-au inventat presupuse boli pentru a evita punerea pe liber.

Pentru a nu putea fi concediaţi şi pentru a tergiversa procedura de reorganizare, unii dintre salariaţii de la clubul de fotbal Poli Iaşi vizaţi de reorganizare au intrat în concediu medical. Aşa au procedat Directorul General - Horia Sabo, Directorul Sportiv - Tibor Selymeş, Directorul Economic – Laurenţiu Sabo şi Managerul Relaţii Publice – Simion Aurelian Ovidiu.

Conform legii, după intrarea în concediul medical, contractele individuale de muncă au fost suspendate şi cei în cauză încasează în continuare un procent însemnat din salarii de la stat, neputând fi concediaţi.

Surse apropiate clubului ieşean susţin că Horia Sabo şi Tibor Selymeş au fost ”încercaţi” de mai multe boli începând cu luna ianuarie 2019, iar acum ambii sunt în concediu medical acuzând probleme la genunchi.

Considerând situaţia mai mult decât o coincidenţă, în condiţiile în care aceştia nu mai beneficiaseră până în 2019 de nicio zi de concediu medical, reprezentanţii clubului au sesizat Ministerul Sănătăţii şi vor face o plângere penală considerând că a fost încălcată legea.

Aceleaşi surse notează că Horia Sabo şi Tibor Selymes au beneficiat de complicitatea unor medici soţ şi soţie de la două spitale din Iaşi - Spitalului Sf. Spiridon şi  Spitalului Clinic Căi Ferate - care ar fi cerut personalului celor două spitale să elibereze documente medicale false care să demonstreze presupusele afecţiuni ale acestora.

Afla mai multe despre: saboselymes 

viewscnt
Articole similare