Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Steaua! O legendă a fost dată afară: "Rămân în continuare cu sufletul"

EXCLUSIV | Scandal uriaş la Steaua! O legendă a fost dată afară: "Rămân în continuare cu sufletul"

Handbal

Comentarii

O legendă a clubului Steaua a fost îndepărtată de la echipă şi consideră că acesta este şi motivul pentru care echipa a terminat doar pe locul şase în sezonul regulat.

Vasile Stîngă, fostul manager general de la Steaua, a făcut lumină în cazul plecării lui: "Eu nu mi-am dat nicio demisie. Eu am rămas în continuare la clubul Steaua, dar din momentul în care a venit domnul Cârlan la vicepreşedinţia clubului, eu am fost înlăturat de la conducerea managerială a echipei. Dar eu am rămas la clubul Steaua şi rămân în continuare cu sufletul la clubul Steaua. Şi probabil din cauza asta, lipsind eu, cred că din cauza asta l-a luat domnul Georgescu pe Vujic (n.r. - Stefan Vujic). Dacă eram eu, nu îl luau niciodată pe Vujic. Dar îl felicit, că a luat un jucător foarte , foarte bun, un jucător de clasă care, cred eu, îl va ajuta în viitorul Champions League", a spus fostul handbalist în cadrul emisiunii Zoom Sport. 

Tot în intervenţia telefonică la Telekom Sport, Stângă susţine că mai are contract cu echipa, dar situaţia este haotică în acest moment: "Eu am un contract cu clubul Steaua până la sfârşitul lunii iulie. Nici eu nu ştiu în ce postură sunt acum".

Vasile Stîngă a fost numit director sportiv la Steaua în iarna anului 2017, revenind la echipă după o absenţă de 10 ani. 

Afla mai multe despre: vasile stingacsasteaua 

viewscnt
Articole similare