Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandalul de dopaj, finalul carierei lui Gueye? "Cred că va renunţa. La ce petrecere mergi tu când se joacă din trei în trei zile?"

EXCLUSIV | Scandalul de dopaj, finalul carierei lui Gueye? "Cred că va renunţa. La ce petrecere mergi tu când se joacă din trei în trei zile?"

Superliga

Comentarii

Scandalul Gueye continuă, iar mari nume din fotbalul românesc îl blamează pe senegalez pentru acţiunile sale. Toate tunurile au fost deschise asupra jucătorului lui Dinamo de când s-a dezvăluit că acesta a fost depistat cu cocaină. Invitaţi în studioul Telekom Sport, Florin Răducioiu şi Nicolae Dică au discutat despre comportamentul fotbalistului, amândoi fiind incapabili să înţeleagă de ce fotbalistul şi-a riscat cariera şi implicit traiul, doar pentru a se droga.

”Deja Dinamo are mii de probleme, sportiv, nu mai trebuia şi asta. Nu înţeleg cum a putut face un asemenea gest. Eşti un jucător de fotbal, eşti plătit. E grav. E grav că a consumat cocaină. Dinamo trebuie să ia măsuri importante pentru a-l suspenda. Nu-mi pot explica cum un jucător poate face un asemenea lucru. E vorba despre cariera ta, despre viitorul tău”, a dezvăluit Răducioiu, în direct pe Telekom Sport.

”Dacă a luat-o cu bună ştiinţă, ar trebui să se gândească la sănătatea lui. Trebuie să se gândească la faptul că reprezintă un club mare. Eu nu cred că el mai are un viitor extraordinar, chiar dacă nu se întâmpla asta. El a jucat în Anglia, la un nivel extraordinar, iar acum a ajuns la Dinamo. Nu cred că mai are vreun viitor strălucit. Dacă va fi suspendat doi ani, cred că va renunţa.

La ce petrecere mergi tu când se joacă din trei în trei zile şi tu ai meciuri la Dinamo? Când l-au găsit în piscină, nu s-a luat nicio decizie, iar cu acei copii s-a luat. I-au trimis la echipa a doua. Hai să le dăm încredere copiilor români, jucătorilor români. Nu, hai să-i dăm afară pe cei doi copii de la Dinamo, care au făcut o glumă”, a mai adăugat Dică, despre întregul scandal cauzat de Gueye.

Afla mai multe despre: magaye gueyedinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare