Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Scenariu de vis propus de Şumudică: "Dacă îşi va dori să lucreze cu mine, ar însemna un duo reuşit pentru ce înseamnă Rapid"

EXCLUSIV | Scenariu de vis propus de Şumudică: "Dacă îşi va dori să lucreze cu mine, ar însemna un duo reuşit pentru ce înseamnă Rapid"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani), actualul antrenor al echipei Gaziantep, îl sfătuieşte pe Daniel Pancu să revină pe banca tehnică.

Şumudică este de părere că menirea lui Pancu este să fie antrenor la Rapid. Cu toate acestea, Marius Şumudică nu exclude posibilitatea ca, în cele din urmă, el să revină pe banca giuleştenilor, cu Pancu preşedinte.

"Ar fi un duo reuşit pentru ce înseamnă Rapid"

"Eu am lucrat cu Dani Coman la Astra şi ştiu ce înseamnă să fii preşdinte. În acea perioadă domnul Niculae era privat de libertate. Noi practic doi ani am condus Astra.

L-am sunat pe Pancu şi i-am zis: <<Dane, e cu totul altceva>>. Nu poţi fi azi antrenor, mâine preşedinte poimâine bucătar. Tu ai charisma ta, eşti antrenor.  Ai pornit pe drumul ăsta, am încredere în tine, eşti prietenul meu şi-ţi dau cel mai bun sfat, cu toate că aş putea să profit, că odată şi-odată o să ne batem pe un singur post, de a fi antrenor la Rapid, şi ţi-aş zice că ai făcut bine ce ai făcut. Nu! Tu trebuie să demonstrezi tuturor că eşti un antrenor bun şi trebuie să te întorci la Rapid, să iei campionatul. Asta trebuie să faci.

Încă o dată îi spun: Pancu, drumul tău e în antrenorat şi trebuie să demosntrezi tutror că cei care te-au dat la o parte au greşit. El trebuie să se întoarcă la Rapid şi să facă din Rapid un club de temut. El mă suna după fiecare meci rpin Turcia, avem o relaţie extrordinară şi mi-ar face plăcere să lucrez cu el. Când eşti antrenor în fiecare zi trebuie să inventezi ceva, aşa ca preşedinte, nu am fost în postura asta, dar am stat lângă Dani şi am văzut cât muncea, o să-i lipseasă terenul. Dacă va ajunge un preşedinte bun şi-şi va dori să lucreze cu Şumudică, ar însemna o pereche, un duo reuşit pentru ce înseamnă Rapid", a declarat Marius Şumudică, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare