Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbare importantă plănuită de Mirel Rădoi la naţională: "Cine nu o să înţeleagă şi nu va respecta, atunci poftim, acolo e uşa!"

EXCLUSIV | Schimbare importantă plănuită de Mirel Rădoi la naţională: "Cine nu o să înţeleagă şi nu va respecta, atunci poftim, acolo e uşa!"
Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani) va aduce din nou un psiholog la echipa naţională mare a României. Selecţionerul a anunţat că fotbaliştii care nu vor respecta sau vor lua în râs şedinţele cu psihologul nu vor mai fi chemaţi sub tricolor. Rădoi şi-a început mandatul la echipa naţională, dar n-a apucat să debuteze încă pe banca, la un meci oficial.

În emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, întrebat despre acest aspect, Rădoi a spus că, la fel ca la naţionala de tineret, Ianis, Stanciu & Co. vor avea parte de psiholog sportiv.

"(n.r. - O să lucrezi cu psiholog şi la naţionala mare?) Da. (n.r - Pe timpul lui Daum se facea mişto de psiholog) Le vom exlpica foarte clar ce înseamnă rolul unui psiholog într-o echipă de fotbal şi vorbim despre un psiholog sportiv, adică nu facem şedinţe de terapie în cuplu. Şi psihologul, ca şi antrenorul secund, ca şi preparatorul fizic face parte din staff-ul nostru. Cine nu o să înţeleagă şi cine nu îl respectă pe el, înseamnă că nu ne respectă nici pe noi şi atunci poftim, acolo e uşa", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Rădoi l-a avut pe Silviu Ioniţă la tineret!

Importanţa şedinţelor cu un psiholog sportiv reiese şi din performanţele naţionalei U21 la Euro 2019, în Italia şi San Marino. Selecţionerul a lucrat cu Silviu Ioniţă, un psiholog care a mers cu tricolorii în cantonament şi la turneul final. În prezent, Ioniţă a ajuns la Dinamo şi va încerca să-i scoată pe "câini" din pasa neagră în care se află.

Afla mai multe despre: mirel radoipsiholognationala romaniei 

viewscnt
Articole similare