Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbarea la faţă a lui Andrei Vlad. Detalii mai puţin ştiute despre tânărul portar al FCSB-ului

EXCLUSIV | Schimbarea la faţă a lui Andrei Vlad. Detalii mai puţin ştiute despre tânărul portar al FCSB-ului

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vlad spune că şi-a schimbat atitudinea în ultima perioadă, a început să fie mult mai serios la antrenamente şi rezultatele au început să se vadă.

Andrei Vlad a fost considerat un mare talent al generaţiei sale, dar tânărul portar venit de la Craiova a avut evoluţii dezamăgitoare. De mult ori a greşit decisiv şi a fost trecut până la urmă pe banca de rezerve. Vlad n-a cedat însă şi a decis să-şi schimbe atitudinea faţă de fotbal.

Portarul în vârstă de 20 de ani spune că acum pleacă ultimul de la antrenamente şi lucrează în paralel şi la dezvoltarea inteligenţei emoţionale. Rezultatul? Evoluţiile sale din ultima perioadă au fost mult mai sigure. Mai mult, a devenit şi titular la naţionala de tineret.

”Mă antrenez foarte bine şi încerc în continuare să fac  chestia asta şi cred că s-a văzut în ultima lună pe teren. (Spunea Florin Tănase într-un interviu că eşti ultimul care pleacă de pe teren, şi de la antrenament, şi din sală, este adevărat?) Da, este adevărat. Mă pregătesc cu echipa şi apoi mai rămân în sala de forţă, mai fac câteva exerciţii, streching, înainte de antrenament fac puţină forţă. (Ca timp cât?) Cred că două ore după antrenament. (În fiecare zi?) Da. (Îţi place ce faci?) Îmi place, în primul rând şi, în al doilea rând, mă simt bine şi trebuie să îmbunătăţesc multe alte chestii.



(De când faci chestia asta?) Cred că am patru luni de când fac chestia asta. Trebuie să fac mult mai multe pentru a reuşi. (Ai apelat şi la mental coaching?) Da, lucrez de două luni de zile cu nişte oameni foarte buni care mă ajută şi îmi dau multe sfaturi. (Cu aceeaşi echipă cu care lucrează şi ceilalţi colegi?) Da. Mă învaţă multe chestii, să îmi stăpânesc puterea emoţională, să trec peste greutăţile care se întâmplă în teren. Am avut puţine probleme la concentrare, nu am ştiut să o gestionez foarte bine şi sper uşor, uşor să o reglez şi să trec peste această problemă”,
a mărturisit Andrei Vlad pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare