Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbări de ultimă oră la SSC Farul. Ciprian Marica, prezent la şedinţa în care s-a decis numele noului antrenor

EXCLUSIV | Schimbări de ultimă oră la SSC Farul. Ciprian Marica, prezent la şedinţa în care s-a decis numele noului antrenor

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica a participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor, pentru a stabili numele noului antrenor. Constănţenii au ajuns la un acord cu Petre Grigoraş, cel care a reuşit anul trecut promovarea în liga secundă.

SSC Farul nu are cel mai bun start de sezon, cu doar 6 puncte acumulate în primele 7 etape. Drept urmare, antrenorul Ion Barbu a decis să plece şi astăzi a semnat demisia. În locul lui va veni Petre Grigoraş, cel care anul trecut a promovat echipa în liga secundă, dar care n-a mai fost dorit de reprezentanţii suporterilor care controlează clubului. Grigoraş şi-a dat acordul şi se va prezenta la antrenamente, dar actele n-au fost încă semnate.

Lucrurile s-au schimbat între timp. Suporterii sunt foarte aproape să ajungă la un acord cu Ciprian Marica - cel care deţine marca Farul. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, numirea lui Grigoraş a fost condiţionată de Primăria Constanţa care, în caz contrar, a transmis că nu va mai finanţa echipa.

În şedinţa la care au participat Ciprian Marica şi fanii s-a ajuns la concluzia că Petre Grigoraş este varianta indicată pentru a ridica nivelul la care este acum echipa.

Afla mai multe despre: ciprian maricafarulsuporteripetre grigoras 

viewscnt
Articole similare