Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbări importante în echipa de Fed Cup a României. Ce modificări vrea să facă Segărceanu pentru semifinala cu Franţa

EXCLUSIV | Schimbări importante în echipa de Fed Cup a României. Ce modificări vrea să facă Segărceanu pentru semifinala cu Franţa

Tenis

Comentarii

Echipa de Fed Cup a României se pregăteşte pentru meciul din semifinalele competiţiei, cu Franţa. Partida va avea loc în weekend-ul 20-21 aprilie, iar Florin Segărceanu a recunoscut că pregăteşte câteva modificări în lot.

Căpitanul nejucător al României se gândeşte la câteva modificări extrem de importante pentru meciurile cu Franţa. Pentru a întări mai mult simplul, Florin Segărceanu vrea să o introducă în echipa de dublu pe Raluca Olaru, alături de Monica Niculescu, şi o să o promoveze pe Irina Begu ca a doua rachetă, după Simona Halep. În această situaţie, Mihaela Buzărnescu ar rămâne doar rezervă, iar Ana Bogdan ar sări din schemă pentru meciurile din Franţa.

"După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Vreau din start o a treia jucătoare care să fie aptă de joc pentru a intra în teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte bună la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte bună.

Dar toate jucătoarele sunt foarte bine pregătite, însă o să vedem după turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează. Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu" , a declarat Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fed cupsegarceanu 

viewscnt
Articole similare