Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbări masive la FCSB. Becali începe revoluţia la echipă: "Ne despărţim de ei şi aducem alţii"

EXCLUSIV | Schimbări masive la FCSB. Becali începe revoluţia la echipă: "Ne despărţim de ei şi aducem alţii"

FCSB

Comentarii

Dirctorul sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, a anunţat că meciurile rămase de jucat până la întreruperea Ligii I vor fi folosite şi pentru definitivarea lotului care va continua sezonul în tricoul vicecampioanei.

În acest moment cu ultimele transferuri, FCSB are un lot care din punct de vedere numeric nu mai corespunde cerinţelor LPF. Aşa că la unii dintre componenţii lotului actual se va renunţa. 
 
"După cele trei jocuri, mă refer la acest calup cu cele două cu portughezii şi meciul de la Mediaş, vom face o evaloare foarte corectă a lotului şi de unii dintre ei ne vom despărţi. Este unul dintre cele mai atractive loturi, cu jucătorii toţi sănătoşi. Şi e posibil să vină şi alţi jucători" a declarat Narcis Răducan. 
 
Chorbadzhiyski este ultimul venit la echipa patronată de Gigi Becali. 
 
 "E un jucător interesant, eu sper să se integreze rapid. Dacă reuşim să mai punctăm acolo unde cred eu că suntem vulnerabili, cred că nu va exista echipă cu un lot mai frumos. Sigur, valoarea o dă clasamentul, dar potenţialul acestui grup este enorm şi este fără egal în Liga I" a adăugat noul director sportiv al FCSB. 
 

Afla mai multe despre: fcsbnarcis răducanchorbadzhiyskidespărţiri 

viewscnt
Articole similare