Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se face transferul lui Răzvan Marin! Vis împlinit pentru cel mai valoros fotbalist român: "Pe el îl va înlocui!"

EXCLUSIV | Se face transferul lui Răzvan Marin! Vis împlinit pentru cel mai valoros fotbalist român: "Pe el îl va înlocui!"
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, a dezvăluit că mijlocaşul Răzvan Marin are o şansă uriaşă în perioada de transferuri de vara viitoare.

Răzvan Marin joacă la Standard Liege din ianuarie 2017, timp în care a reuşit să înscrie de zece ori şi să dea 18 assist-uri, în 87 de apariţii pentru formaţia belgiană. După doi ani petrecuţi în Belgia, Contra anunţă că pe Răzvan Marin îl aşteaptă cea mai mare provocare a carierei. Internaţionalul român îi poate lua locul legendarului mijlocaş al echipei AS Roma, Daniele De Rossi, care are urma să se despartă de capitolini vara viitoare.

"Eu nu ştiu dacă în momentul de faţă Răzvan Marin, ştiind campionatul Italiei, poate să devină un jucător titular la Roma, are calităţi să devină, dar nu ştiu dacă în momentul de faţă. Pentru că îl au pe Nzonzi, mai joacă Pellegrini care a crescut foarte mult în ultimul timp, De Rossi.

Poate la vară, că am înţeles că De Rossi la vară nu se ştie dacă va mai continua, plecând De Rossi, există o şansă!", a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

La 22 de ani, Răzvan Marin este cel mai valoros fotbalist român al momentului. Mijlocaşul lui Standard Liege este cotat la şapte milioane de euro de către specialiştii de la Transfermarkt.de. El împarte prima poziţie în acest top cu portarul echipei Genoa, Andrei Radu, care are o cotă identică pe site-ul respectiv.

2,4 milioane de euro a plătit Standard Liege pentru transferul lui Răzvan Marin de la Viitorul

12 selecţii şi un gol marcat are Răzvan Marin la naţionala României

Afla mai multe despre: razvan marinstandard 

viewscnt
Articole similare